Már egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az igazság az, hogy anyukám sosem festette magát. Én mindent, amit a sminkeléssel kapcsolatban tanultam, azt színésznőktől lestem el, akik gyermekkorom óta körülvettek. Amit viszont anyu tanított nekem, neki pedig az ő édesanyja, az egy krémezési technika, amitől a nyak és a toka területén sokkal szebb, feszesebb lesz a bőr.

Forrás: Triumph

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Elég sok gondot fordítok a bőrömre, mivel a színházban és a TV-ben nagyon igénybe van véve. A hétköznapokon maximum szempillaspirált, esetleg BB krémet használok, de alapvetően a természetesség híve vagyok. Ha hazaérek, lemosom a sminket, nem lehetek olyan fáradt, hogy ez ne történjen meg. Használok nappali, éjszakai krémet és szemkörnyékápolót, illetve egy szuper, teafaolajos arclemosót.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szájfény, körömreszelő, egy alap sminkkészlet, higéniás kendő és a parfümöm.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Semmifajta beavatkozást, idegen anyagot nem szeretnék a bőrömön. Nem ítélem el, de én nem tudnám elképzelni, hogy kés alá feküdjek. Ezt kaptam, ebből kell kihoznom a legtöbbet, de aki úgy érzi jól magát, annak szíve joga.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Nagyon konzervatív típus vagyok, de imádom a körömlakkokat, és javaslom, merjünk bátran színeket használni! Így ősszel a szürke, a sárga is gyönyörűen mutatnak az ápolt körmökön!