Sminkelj úgy, mint Gwen Stefani!

Voice smink énekesnő Gwen Stefani Larion Oscar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani igazi ikon, már évtizedek óta ott van a legfényesebb csillagok között. Nemcsak a stílusa különleges, de sminkjei is ikonikusak, hiszen kevesen tudják olyan jól használni a vörös rúzst, mint ő. A világsztár ma 46 éves – Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan készítheted el te is Gwen kedvenc sminkjét!

Titokzatos vadmacskaszemek, egészségtől kicsattanó bőr, érzéki ajkak – ez Gwen Stefani csodareceptje.

Az egykori lázadó, vadócos külcsínt elhagyva az énekesnő kifinomult, nőies bestiára váltott.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Időtlen szépségének egyik titka a tejfehér bőrének megőrzése, ápolása.

Esszenciális növényi olajokkal kényezteti bőrét, hetente kétszer arcradírral eltávolítja az elhalt hámsejteket, naponta többször permetezi arcát termálvízzel bőrének rugalmassága érdekében.

Sminkalapként rendszeresen használ pórusminimalizáló primert, hogy porcelánhatású maradjon a bőre. Ha alapozót választ, előnyben részesíti a növényi alapanyagú, ultrakönnyű készítményeket.

Púdert csak a T-zónára használ,

így természetes fénytől ragyogó marad arcának szabadon hagyott része. Szemöldökére nagy hangsúlyt fektet; tökéletesen megformázott, természetes vastagságúra hagyva, a formája picit Marilyn Monroe-t idézi.

Hogy még hangsúlyosabb legyen a tekintete, a szemöldökcsontját highlighttal emeli ki.

Szemét – akárcsak példaképe – szépen ívelő tusvonallal alakítja ki, de általában picit merészebben, kifelé vastagodó cicás ívben pompázik. Szemhéjára bézs szemhéjpúdert tesz, hogy tiszta maradjon a tekintete, a mélyítővonalát fahéj árnyalattal hangsúlyozza. Szempilláit gazdagon festi göndörítő és dúsító fekete szempillaspirállal, hogy kialakítsa a titokzatos vadmacskaszemeket. Egészségtől kicsattanó arcszínét krémpirosítóval emeli ki; szépen kontúrmentesen összedolgozza az alapozóval, amit általában az arc közepére helyez, és a halánték irányába satíroz.

Kedvenc pirosítói a krémes málna és a barack.

Forrás: AFP/Mark Davis

Szenvedélytől túlfűtött ajkát élénkpiros rúzzsal varázsolja érzékivé – ehhez mindig használ egy a rúzs színével harmonizáló ajakkontúr-ceruzát, amivel karakteressé varázsolja az ajkát.

Majd az egész felületre satírozza a ceruzát, hogy tartósabb legyen rajta a rúzs.

Próbáld ki Te is ezt az időtlen sminket, hatása nem marad viszonzatlan!

Ecset, a smink lételeme - kisokos nem csak kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20150928-larion-oscar-sminkmester-ecsetkisokos.htmlSokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudod, mikor mit kell használni, könnyebben tudsz szép sminket készíteni. Lássuk, mikor mit javasol Larion Oscar sminkmester!TrendThinkstockPofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockSminkelj úgy, mint Cara Delevigne!http://www.life.hu/trend/20150810-cara-delevigne-modell-23-eves-lett-larion-oscar-segit-hogyan-keszitsd-el-a-sminkjet.htmlCara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!Trend--Ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockSminkbakik, amik öregítenek - kerüld el őket!http://www.life.hu/trend/20150714-sminkbakik-amik-oregitenek-larion-oscar-tipjei.htmlAkármennyire is imádsz sminkelni, vannak olyan dolgok, amiket érdemes örökre elfelejteni, főképp azért, mert éveket öregíthetnek az arcodon. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik az a 3 sminkbaki, amiket ha elkövetsz, egészen biztosan idősebbnek látszol majd. TrendThinkstockSmink nélküli szelfik világsztár módra - amikor nem játszik a Photoshophttp://www.life.hu/trend/20150709-smink-nelkuli-szelfiken-a-vilagsztarok.htmlA sztárok is emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint a földi halandók. Tökéletes sminkben, szuper hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. Mutatunk is néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik Photoshop nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.