Sokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Lazaság felsőfokon

Olivia Wilde általában dögös ruhákra voksol, ezért is imádtuk nagyon a legutóbbi vörös szőnyeges szettjét. Tanulj tőle, és viselj bátran elegáns holmikhoz edzőcipőt! Rachel Weisz azért nem hagyta otthon a magas sarkúját, ám biztonsági játék helyett ezúttal ő is valami másra voksolt: imádtuk, ahogy keverte a mintákat! 

Olivia Wilde (balra), Rachel Weisz (jobbra)Forrás: AFP

A zöld háló a menő?

Ha Gigi Hadid és Rihanna is zöld hálóba bújik, akkor októberben már mindenki ilyesmiben pózol majd? Reméljük, nem, azt viszont megállapíthatjuk, hogy a bombalakú és álomarcú Gigi Hadidnak nem áll túl jól a nagyon sötét rúzs. Mi az őszi árnyalatok közül egészen mást javasolnánk neki!

Rihanna (balra), Gigi Hadid (jobbra)Forrás: Northfoto

Hajrá, minták!

Itt az idő, hogy parkolópályára tedd az egyszínű holmikat – tanulj a sztároktól! Diane Kruger fekete bokacsizmával és nude táskával kombinálta Preen-kreációját, az összeállítás tetőtől talpig tökéletes volt. Kate Maránál nem az aprólékosan összerakott szettet, inkább magukat a mintákat díjazzuk: roppant menő ez a sok bolygó a Valentino ruhán! 

Diane Kruger (balra), Kate Mara (jobbra)Forrás: AFP

Viselj bársonyt!

Már tavaly is voltak, akik próbálkoztak a bársonnyal, és idén sincs ez másképp. Cheryl Fernandez-Versini éjkék Victoria Beckham ruhája egyszerű és nagyszerű, a méretes fülbevaló különösen jó választás volt a letisztult szetthez. Julianne Moore sem variálta túl a dolgot: a Saint Laurent-kreációt egy masni dobta fel. 

Julianne Moore (balra), Cheryl Fernandez (jobbra)Forrás: AFP, Northfoto

Öltözz Hamupipőkének!

Oly sok csodás Szex és New York-beli szett után Sarah Jessica Parker még mindig el tudja rabolni a szívet – már ha ruhákról van szó. A kékesszürke Zuhair Murad ruha kétségkívül a hét egyik legszebb darabja volt, valószínűleg ilyesmiről álmodik minden romantikus lány. De Jennifer Hudson is elővette a romantikus énjét – a csillogás és a báj nála is megvolt. 

Jennifer Hudson (balra), Sarah Jessica Parker (jobbra)Forrás: AFP