Sarah Jessica Parker Hamupipőkének öltözött - heti stílusmustra

fashion week Sarah Jessica Parker mustra Rachel Weisz stílus Olivia Wilde Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Lazaság felsőfokon

Olivia Wilde általában dögös ruhákra voksol, ezért is imádtuk nagyon a legutóbbi vörös szőnyeges szettjét. Tanulj tőle, és viselj bátran elegáns holmikhoz edzőcipőt! Rachel Weisz azért nem hagyta otthon a magas sarkúját, ám biztonsági játék helyett ezúttal ő is valami másra voksolt: imádtuk, ahogy keverte a mintákat!

Olivia Wilde (balra), Rachel Weisz (jobbra) Forrás: AFP

Kinek a szettje tetszik jobban?

A zöld háló a menő?

Ha Gigi Hadid és Rihanna is zöld hálóba bújik, akkor októberben már mindenki ilyesmiben pózol majd? Reméljük, nem, azt viszont megállapíthatjuk, hogy a bombalakú és álomarcú Gigi Hadidnak nem áll túl jól a nagyon sötét rúzs. Mi az őszi árnyalatok közül egészen mást javasolnánk neki!

Rihanna (balra), Gigi Hadid (jobbra) Forrás: Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Hajrá, minták!

Itt az idő, hogy parkolópályára tedd az egyszínű holmikat – tanulj a sztároktól! Diane Kruger fekete bokacsizmával és nude táskával kombinálta Preen-kreációját, az összeállítás tetőtől talpig tökéletes volt. Kate Maránál nem az aprólékosan összerakott szettet, inkább magukat a mintákat díjazzuk: roppant menő ez a sok bolygó a Valentino ruhán!

Diane Kruger (balra), Kate Mara (jobbra) Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Viselj bársonyt!

Már tavaly is voltak, akik próbálkoztak a bársonnyal, és idén sincs ez másképp. Cheryl Fernandez-Versini éjkék Victoria Beckham ruhája egyszerű és nagyszerű, a méretes fülbevaló különösen jó választás volt a letisztult szetthez. Julianne Moore sem variálta túl a dolgot: a Saint Laurent-kreációt egy masni dobta fel.

Julianne Moore (balra), Cheryl Fernandez (jobbra) Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Öltözz Hamupipőkének!

Oly sok csodás Szex és New York-beli szett után Sarah Jessica Parker még mindig el tudja rabolni a szívet – már ha ruhákról van szó. A kékesszürke Zuhair Murad ruha kétségkívül a hét egyik legszebb darabja volt, valószínűleg ilyesmiről álmodik minden romantikus lány. De Jennifer Hudson is elővette a romantikus énjét – a csillogás és a báj nála is megvolt.

Jennifer Hudson (balra), Sarah Jessica Parker (jobbra) Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Hódíts pirosban szeptember végén! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150925-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-anne-hathaway-sofia-vergara.htmlA héten egyértelműen a piros volt a nyerő szín a sztárok között, Anne Hathaway pedig azt is megmutatta, mennyivel jobban áll neki a félhosszú haj, mint a korábbi frizurák. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Ombre másképp, hullámos bubi és a többiek - bemutatjuk 2015 őszének legmenőbb frizuráithttp://www.life.hu/trend/20150921-oszi-frizurak-festes-vagas-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlIdén ősszel divatos még az ombre hajfestés? Most már azok is bubit vágatnak, akik eddig tartózkodtak tőle? Milyen színek hódítanak az új szezonban? Vadon Zolit, a Life.hu hajszobrászátkérdeztük az új frizuratrendekről. Izgalmasak lesznek, efelől semmi kétség! TrendThinkstockÁpolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változtatni a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippekről, bőrápolási trükkökről.TrendThinkstockKi volt az Emmy-gála királynője? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20150921-emmy-dijatado-voros-szonyeges-szettjei-2015-ben.htmlVasárnap este tartották az Emmy-gálát, ahol a legjobb sorozatok és sztárjaik versengenek a díjakért. Filmcsillagokban ismét nem volt hiány – mutatjuk is, ki miben parádézott a vörös szőnyegen!Trend--5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.