Mesésen fest a 62 éves modell, aki korábban azt vallotta, csodás bőrének titka a kókuszolaj. Most azonban kiderült, ez azért nem teljesen így van...

Bár a természetességre, a helyes életmódra és a sok mozgásra esküszik a modell, most azért elárulta, neki is volt ám néhány szépészeti beavatkozása. ,,A homlokomba kapott botoxinjekció rémes volt. Ahelyett, hogy utána kisimultak volna a ráncaim, az arcom folyamatosan szomorú volt. Alig vártam, hogy elmúljon a hatása, utána soha többet nem kértem botoxot erre a területre" - írja új, Időtlen szépség című könyvében Brinkley.

Forrás: AFP/Noam Galai

A csúcsormában lévő, hatvanas sztár mesél arról is, hogy a nyakába viszont bevált a botox, apró adagokban kérte a ráncokba. 48 óra múlva már látszott a hatása, és egészen 6 hónapig tartott. A modellnek az egészen kis mértékű arcfeltöltés is bevált, ezt a technikát főképp a homloka és a száj körüli ráncok miatt kérte sebészétől a sztár.

Christie Brinkley azt is beismeri, tavaly a lézeres kezelést is kipróbálta, az is bevált neki. Nem szégyenli a kezeléseket, szerinte ugyanis a titok az, hogy ki lehet próbálni ezt-azt, csak a mértékletességre kell odafigyelni, és arra, hogy jó szakemberhez menjen az ember.

Life.hu tipp
Ha kíváncsi vagy arra, hogyan és milyen kezelésekkel szépül Hollywood többi nagyágyúja, kattints ide!