Már most belezúgtunk 2016 trendszíneibe - így viseld a rózsakvarcot és a derűs kéket!

fashion week rózsakvarc pantone stílus szín derűs kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden évben, idén is december legelején jelentette be a Pantone intézet a jövő év trendszínét, ám rendhagyó módon ezúttal egy helyett kettőre esett a választás: a nyertes a rózsakvarc és a derűs kék lett. Már most alig várjuk, hogy ilyen holmikba bújhassunk jövő tavasszal, ám ha divatozni szeretnél, a téli szettjeidet is feldobhatod 2016 legmenőbb árnyalataival!

Miért épp rózsakvarc és derűs kék?

2015 színe a marsala volt, előtte pedig a ragyogó orchidea vitte a prímet. Pár napja mi is megjósoltuk, hogy a rózsakvarc és a kék ott lehet a győztesek között, és így is történt. Ám a szokásostól eltérően jövőre két szín lesz az irányadó – a Pantone szerint legalábbis. Az intézet közleményében az áll, hogy azért ezekre a színekre esett a választás, mert a rohanó, stresszes világunkban egyre nagyobb figyelmet kap a wellness-életérzés, a mindfullness, ezek az árnyalatok pedig megnyugtatóan hatnak testre és lélekre egyaránt.

Forrás: lookbook.nu

Kinek áll jól ez a két szín?

Forrás: atlantic-pacific.blogspot.hu

Mindkét szín remekül mutat szürkékkel, bézzsel, törtfehérrel, más pasztellszínekkel, de feketével nem javasolnám, élénkebb színekkel viszont lehet kísérletezni.

Érdemes figyelni a téli színkombinációkra: ilyenkor ugyanis a legtöbben fekete cipőt hordanak, az pedig agyonnyomja mindkét trendszínt. Aki teheti, szerezzen be szürkés, bézses lábbeliket, azokkal tökéletes lesz az outfit!"

Szívesen feldobnád már most a ruhatáradat a jövő év két trendszínével? Mutatunk is pár kiegészítőt, amik remekül passzolnak téli outfitekhez!

1. Pandora 13.900 forint 2. Zara 14.990 forint 3. Swarovski 119.000 forint 4. F&F 2390 forint 5. Asos 67 font 6. Stradivarius 1795 forint 7. H&M 7.99 dollár 8. Opi 9. H&M 5.99 dollár 10. Zara 25.990 forint 11. Catrice

Katalin hercegnő is imádja 2016 trendszíneit

Vilmos herceg feleségének abszolút kedvez a világoskék és a rózsakvarc, hiszen számtalanszor viselt már ilyen holmikat. Ráadásul istenien áll neki mindkét árnyalat – itt meg is mutattuk, mennyire!

Neked hogy tetszenek 2016 trendszínei?

Kibuggyanó mellek, átlátszó anyagok – Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20151125-kim-kardashian-legdurvabb-kismamaruhai.htmlA celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. TrendOrigoMint egy pasztell léggömbcsokor! Megvan a 2016-os év színe!http://www.life.hu/trend/20151203-a-rozsakvarc-es-a-derus-kek-2016-szine.htmlNagy meglepetésre idén két színt választott az év színének a Pantone Intézet: a pasztell párosítás egy szívmelengető léggömbcsokorra emlékeztet. Trend--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoApró legyen, vagy méretes? Téli táskakörképhttp://www.life.hu/trend/20151124-teli-taskakorkep-oldaltaskak-elegans-darabok.htmlHa elegáns helyre indulsz, próbálj minél kisebb darabokat választani, a hétköznapokban azonban nagyon praktikus egy kisebb oldaltáska vagy egy méretes, mindent bele darab. Mutatjuk is, idén mikből érdemes válogatni! Trend--Mi történt Rosie Huntington-Whiteley-vel? Alig lehet ráismerni a modellrehttp://www.life.hu/trend/20151201-rosie-huntington-whiteley-modell-a-burberry-kampanyban-meztelen-es-felismerhetetlen.htmlSzexisre, ugyanakkor kifejezetten előnytelenre sikerült a 28 éves szépség legújabb kampánya a Burberry számára. TrendOrigoIgazi színorgia a fejeden: Legyen olyan a hajad, mint egy macaron!http://www.life.hu/trend/20151201-macaron-sutemeny-szinekkel-hodithatsz-itt-az-uj-hajtrend-fotok.htmlHa azt hitted, hogy a színes hónaljkutya, és a flitteres szakáll után már nem jöhet rosszabb, akkor nagyot tévedtél! Megérkezett a vadonatúj őrület, mely a Macaron nevet kapta. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.