Ezért fél a szüléstől Kim Kardashian

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
betegség karácsony farfekvéses szülés kim kardashian aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Kanye West a legnagyobb izgalommal várja második gyermeke érkezését, addig Kim Kardashian nagyon aggódik a szülés miatt.

„Most már bármelyik nap megindulhat a szülés” – nyilatkozta lelkesen Kanye West, aki szerint a karácsonyra várt baba korábban fog érkezni. Kim Kardashian, aki nemrég le is betegedett, nem várja ennyire izgatottan a pillanatot.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Kim babájáról ugyanis kiderült, hogy farfekvéses. Saját bevallása szerint rengeteg módszert kipróbált, de végül csak egy speciális eljárás segített, hogy a megfelelő állásba kerüljön a pici. Ez azonban hatalmas fájdalommal járt. „Nem kaptam fájdalom csillapítót, és meg kell mondanom, hogy brutális volt. Nagyon, nagyon fájt. Még a szülésnél is sokkal rosszabb volt” – nyilatkozta Kim, akinek remélhetőleg így már simán fog menni a szülés.

Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruhái

A celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. Nézd meg róla a képeket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.