Míg Kanye West a legnagyobb izgalommal várja második gyermeke érkezését, addig Kim Kardashian nagyon aggódik a szülés miatt.

„Most már bármelyik nap megindulhat a szülés” – nyilatkozta lelkesen Kanye West, aki szerint a karácsonyra várt baba korábban fog érkezni. Kim Kardashian, aki nemrég le is betegedett, nem várja ennyire izgatottan a pillanatot. 

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Kim babájáról ugyanis kiderült, hogy farfekvéses. Saját bevallása szerint rengeteg módszert kipróbált, de végül csak egy speciális eljárás segített, hogy a megfelelő állásba kerüljön a pici. Ez azonban hatalmas fájdalommal járt. „Nem kaptam fájdalom csillapítót, és meg kell mondanom, hogy brutális volt. Nagyon, nagyon fájt. Még a szülésnél is sokkal rosszabb volt” – nyilatkozta Kim, akinek remélhetőleg így már simán fog menni a szülés.

Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruhái
A celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. Nézd meg róla a képeket itt!