Vegyél egy saját mobil szigetet!

Forrás: migaloo-submarines.com -
óceán luxus otthon jacht sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó?

Meg fogsz lepődni: egy mobil szigetről! Na jó, a Kokomo valójában egy úszó, félig a víz alá süllyesztett lakórészekkel ellátott, hatalmas luxushajó. Ám kinézetre sokkal inkább hasonlít egy mesterséges szigetre, mintsem egy jachtra.

Forrás: migaloo-submarines.com

A Kokomo Ailand 117 méter hosszú és 78 méter széles, és leginkább egy olajfúró szigetre emlékeztet, ez azonban csak a biztonságos kiépítés miatt van. A torony nem az olajkitermelést szolgálja, a tulajdonos lakrésze található a tetején, 80 méterrel a tenger szintje felett. A lakás tulajdonképpen egy minden kényelemmel és luxussal felszerelt penthouse, ahova két lift is vezet.

Forrás: migaloo-submarines.com

Az utasoknak a dzsungelért sem kell partra szállni, a szigeten ugyanis pálmafákat, függőkerteket és egy vízesést is kialakítottak.

Forrás: migaloo-submarines.com

A jacht nyolc motorja lehetővé teszi, hogy ez a vízi óriás 8 csomós sebességgel mozogjon az óceánon.

Forrás: migaloo-submarines.com

És hogy mennyi az annyi? Ami a Kokomó árát illeti, nincs róla pontos információ, mivel az nagyban függ a vásárló extra kívánságaitól.

Forrás: migaloo-submarines.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.