Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél.

A Vízöntő nő tele van energiával és ötletekkel, igen céltudatos ember. Van bátorsága a változtatáshoz, nem zavarja mások kritikája. Sikert sikerre halmoz, sohasem tétlen, érdekes, izgalmas, emancipált nőtípus. Extravagánsan öltözik, szereti a kalandokat és a változatosságot. Kimutatja az érzéseit, öntörvényű, erős egyéniség, aki kerüli a konvencionális dolgokat.

Egy Vízöntő nő a társaság középpontja még akkor is, ha natúr sminkben van.

Shakira is a Vízöntő csillagjegyében születettForrás: AFP/Frazer Harrison

Nem csoda, hiszen még az egyszerű és letisztult sminket is újraértelmezi egy élénk ajakrúzzsal, de még a színes pillákat is lazán bevállalja.Jól áll neki a füstös hatású szemfestés, ami még jobban hangsúlyozza kifürkészhetetlen titokzatosságát. Az igazán dögös hatásért egy élénk rúzst is feldob hozzá. A Vízöntő személyiségéhez jól illenek az igencsak merész geometrikus tusvonalak is.

Forrás: Thinkstock
Így készítsd el a geometrikus tusvonalat

A szemzug ívét nyújtsd meg, kifelé elkeskenyítve alakítsd ki. Követve a szem alsó ívét, a külső sarokhoz érve kösd össze a felső szemhéj tövével, majd elvékonyítva húzd a szemhéj közepéig szép átmenettel. Ezután a külső ívet nyújtsd meg, elvékonyítva a szemöldökhöz közelítve. A szempillákat érdemes csak fent hangsúlyozni.

Fontos számára, hogy naprakész legyen, így imádja a krémpirosítókat, amik még jobban kiemelik extravagáns egyéniségét. Ha kedve úgy tartja, nem sminkeli magát, de szempilláit azért felöltözteti kedvenc, fekete, dúsító szempillaspiráljával, majd egy nagy napszemcsivel álcázza tekintetét. Imádja az élénk színű ajakrúzsokat, legyen az extrafényes vagy matt, mert tudja a titkot, hogy egy jól megválasztott ajakrúzs öltöztet.