Irina Shayk Super Bowl jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Super Bowl rajongók többsége belehuppant egy kényelmes fotelbe, maga mellé készített egy nagy adag rágcsát, amit egy még nagyobb adag sörrel leöblítettek. Nem így tett azonban Irina Shayk, Bradley Cooper barátnője, aki inkább sportolt a közvetítés előtt.

A vílághírű modell jógapózokba vágta magát, de azért egy képre még maradt ideje, miközben

origamiként hajtogatta magát össze-vissza.

A fotót megosztotta az Instagram-oldalán, a cím pedig egy igazán lelkes amerikai foci rajongóról árulkodik: Super Bowl előtti edzés, Superbowl vasárnap!

Forrás: Instagram / Irina Shayk

A modellt egyébként napokkal ezelőtt szerelmével, Bradley Cooper-rel kapták lencsevégre New York utcáin andalogva. A páros válaszra sem méltatta azokat a pletykákat, amelyek szerint alig egy év után szakítottak egymással.

Irina, aki nemrég tért vissza a párizsi houte cauture divathétről, Cristiano Ronaldóval történt szakítása után jött össze a 41 éves színésszel, akivel áprilisban ünneplik első évfordulójukat.

Az 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúra közben elkövethetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-legnagyobb-hibakat-amiket-fogyokura-kozben-elkovethetsz.htmlMár hetek óta diétázol, de semmilyen változást nem tapasztalsz? Lehet, hogy olyan apróságokon csúszol el, amiket valójában nem is gondoltál hibának. Most megmutatjuk, milyen szabályokra kell odafigyelned a sikeres diétáért. Ez Zsír!--Igazi félisten: Henry Cavill fotója láttán te is elolvadsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-henry-cavil-szexi-felsotestetol-te-is-elajulsz-micsoda-kockak-edzes-utani-foto.htmlA színész kemény edzésbe kezdett, ugyanis újra ő fogja alakítani Supermant. Ha már sikerült ilyen kockahasat gyúrnia magának, meg is osztotta gyorsan a nagyvilággal. Ez Zsír!--3 egyszerű szendvicskrém a tökéletes hétvégi reggeliérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-voroslencsekrem-padlizsankrem-es-avokadokrem-a-tokeletes-hetvegi-reggeliert.htmlÖt nap korán kelés és rohanás után a hétvége végre a pihenésé és persze a kiadós reggeliké. A „gyorsan bekapok két falatot” helyett itt az idő lassítani és a reggelinek is megadni a módját. Íme, 3 egyszerű és egészséges szendvicskrém, amihez már csak egy finom bagettet kell beszerezni, hogy tökéletesen induljon a nap. Ez Zsír!Thinkstock25 kilót fogyott a Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-zach-galifianakis-tobb-kilotol-is-megszabadult-elarulta-a-fogyasa-titkat-a-szinesz.htmlA világsztár vékonyabb, mint valaha. A látványos változásnak több oka is van, melyet a színész maga osztott meg egy talkshowban. Ez Zsír!--Hargitai Bea szexi fehérneműben, kisbabájával szelfizetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-hargitai-bea-fehernemuben-es-kisfiaval-egyutt-szelfizett.htmlA gyönyörű modell elképesztően jó formában van, amit meg is mutatott Instagram-oldalán!Ez Zsír!OrigoAlig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160204-alanis-morissette-enekesnonek-nem-sikerult-megszabadulnia-a-pluszkiloktol.htmlSzinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.