Robert Pattinson modell színész Dior Homme Alkonyat ruhakollekció reklámarc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában.

Robert Pattinson és a Dior kooperációja nem újkeletű.

Forrás: Dior Homme/Karl Lagerfeld

Az Alkonyat-filmekből megismert brit színész korábban a Dior Homme illatát népszerűsítette helyes pofijával, ezúttal pedig a francia divatház férfiruházatának 2016-os őszi kollekciójának arca is lett.

Forrás: Dior Homme/Karl Lagerfeld

A James Dean-re hajazó képeket a Daily Mail hírei szerint pedig nem más, mint a divatguru Karl Lagerfeld lőtte a Harry Potterben is feltűnt Pattinsonról.

Ashley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--Több milliót költött plasztikai műtétekre egy nő, hogy a saját karikatúrájára hasonlíthassonhttp://www.life.hu/trend/20160301-krystina-butel-tobb-milliot-koltott-plasztikai-mutetekre-hogy-sajat-karikaturajara-hasonlitson.htmlKrystina Butel 16 éves volt, amikor egy Ibizán töltött nyaralása alatt lerajzolta őt egy karikaturista. A fodrászként dolgozó hölgy azóta azon fáradozik, hogy úgy nézzen ki, mint a művész által megörökített önmaga. TrendOrigoParókában nyomul a plasztikrémmé vált Mickey Rourkehttp://www.life.hu/trend/20160224-mickey-rourke-amerikai-szineszt-parokaban-kaptak-lencsevegre.htmlAz amerikai színészt West Hollywood egyik étterme előtt kapták lencsevégre várakozás közben. Trend--Plasztikrém lett Geena Davishttp://www.life.hu/trend/20160216-geena-davis-szineszno-plasztikrem-lett.htmlHollywood egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező színésznője szinte már nem is hasonlít egykori bájos önmagára. Trend--Fehérneműre vetkőzött a legdögösebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160217-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemure-vetkozott.htmlA Sports Illustrated címlapját már bevette, a kerekded idomairól ismert modellnek azonban esze ágában sincs leállni: ezúttal csodaszép csipkecsodában mutatta meg alakját, amely a világhírnév felé repítette. TrendOrigoIlyen még nem volt! Plus size modell szerepel a Sports Illustrated címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20160215-ashley-graham-plus-size-modell-is-szerepel-a-sports-illustrated-swimsuit-issue-kulonkiadasa.htmlTörténelmet írt a világhírű sportmagazin 2016-os Swimsuit Issue különkiadása: idén először három borítóképpel jelent meg a magazin, amelynek címlaplányai Ashley Graham plus size modell, Ronda Rousey és Hailey Clauson lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.