Miranda Kerr és Gwen Stefani szűk farmerban lazultak – Heti stílusmustra!

Forrás: Northfoto -
Paris Hilton Miranda Kerr Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten az Oscar-gála tartotta lázban az egész világot, így persze a divatrajongókat is. De nézzük, milyen izgalmas outfitek voltak még a héten a legnagyobb vörös szőnyeggel bíró filmünnep után. 

Színesek

Ezen a héten végre ízelítőt kaptunk az igazán élénk tavaszi és nyári színekből. Mivel elmondhatatlanul várjuk már a meleg és napsütéses időt, Holland Roden és Paris Hilton ruhája is belopta magát a szívünkbe.

Holland Roden, Paris Hilton Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fehérek

Heidi Klum az Oscar-gálán visel túlromantizált ruha után egy egyszerű, törtfehér ruhában ment a vörös szőnyegre, Kate Hudson pedig a Kung Fu Panda 3. részének premierjére választott egy fekete csipkével variált ruhát.

Heidi Klum, Kate Hudson Forrás: AFP

Kinek áll jobban a fehér?

A legjobb street style szettek

Miranda Kerrhez és Gwen Stefanihoz hasonlóan mi is imádjuk az egyszerű farmeros szetteket. Miranda Kerr a sportosabb stílusra szavazott, a farmert fehér pólóval, sportcipővel és egy nude-szürke kabáttal kombinálta. Gwen Stefani a fehér blúzhoz narancssárga cipőt és színben megegyező rúzst választott. A fekete melltartó helyett viszont választhatott volna egy nude darabot.

Miranda Kerr, Gwen Stefani Forrás: Northfoto

Kinek a megoldása ütősebb?

Egy ruha két oldala

Margot Robbie a Whiskey Tango Foxtrot világpremierjén egy oversize fekete overálban jelent meg. Ez a fazon keveseknek áll jól, de a színésznő ezt a magas lécet is megugrotta.

Margot Robbie Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.