Ezen a héten az Oscar-gála tartotta lázban az egész világot, így persze a divatrajongókat is. De nézzük, milyen izgalmas outfitek voltak még a héten a legnagyobb vörös szőnyeggel bíró filmünnep után. 

Színesek  

Ezen a héten végre ízelítőt kaptunk az igazán élénk tavaszi és nyári színekből. Mivel elmondhatatlanul várjuk már a meleg és napsütéses időt, Holland Roden és Paris Hilton ruhája is belopta magát a szívünkbe. 

Holland Roden, Paris HiltonForrás: Northfoto, AFP

Fehérek

Heidi Klum az Oscar-gálán visel túlromantizált ruha után egy egyszerű, törtfehér ruhában ment a vörös szőnyegre, Kate Hudson pedig a Kung Fu Panda 3. részének premierjére választott egy fekete csipkével variált ruhát.

Heidi Klum, Kate HudsonForrás: AFP

A legjobb street style szettek

Miranda Kerrhez és Gwen Stefanihoz hasonlóan mi is imádjuk az egyszerű farmeros szetteket. Miranda Kerr a sportosabb stílusra szavazott, a farmert fehér pólóval, sportcipővel és egy nude-szürke kabáttal kombinálta. Gwen Stefani a fehér blúzhoz narancssárga cipőt és színben megegyező rúzst választott. A fekete melltartó helyett viszont választhatott volna egy nude darabot.

Miranda Kerr, Gwen StefaniForrás: Northfoto

Egy ruha két oldala

Margot Robbie a Whiskey Tango Foxtrot világpremierjén egy oversize fekete overálban jelent meg. Ez a fazon keveseknek áll jól, de a színésznő ezt a magas lécet is megugrotta.

Margot RobbieForrás: AFP