Anyuci pici fiai: Íme a sztárok, akik a megszólalásig hasonlítanak édesanyjukra

Forrás: AFP -
édesanya színész sztárok Leonardo DiCaprio Bradley Cooper Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legszexibb színészei is teljesen ellágyulnak a hétköznapokban, ha a családjukkal tölthetnek egy kis időt. Összeszedtük a leghíresebb anya-fia párosokat, akik amellett, hogy szinte mindig együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt, nagyon hasonlítanak is egymásra. 

Leonardo DiCaprio és Irmelin Indenbirken

A színész karrierje során majdnem az összes díjátadón az édesanyja társaságában jelent meg. A nő egykor jogi titkárnő volt, de több munkát is vállalt, hogy eltartsa a fiát. Idén szintén együtt mentek az Oscar-gálára.

Forrás: AFP

Tom Cruise és Mary Lee Pfeiffer

A színész korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy az édesanyja az ő legjobb barátja. A büszke anyuka szívesen kíséri el a sztárt különböző rendezvényekre, vagy díjátadókra.

Tom Cruise édasnyjával, Mary Lee Mapotherrel a 66. Golden Globe Awards díjátadón Forrás: AFP

Bradley Cooper és Gloria Campano

A sztár és édesanyja imádják egymást, és ha tehetik, szívesen utaznak el együtt akár nyaralni is. Tavaly például Gloria társaságában jelent meg a Tony-díjátadón, ahol szinte el sem mozdultak egymás mellől.

Bradley Cooper édesanyja, Gloria Campano és testvére, Holly Cooper társaságában Forrás: AFP/Mike Coppola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.