Neccruha, dekoltázs, tavaszváró outfitek és tökéletes street style szettek – mutatjuk a hét legjobb ruháit!

Tavaszi zsongásNem is tudnánk megmondani, hogy a csodás pasztellt vagy a vibrálóan élénk színeket szeretjük jobban, mindenesetre miattuk várjuk már nagyon, hogy végre igazán kitavaszodjon. Addig pedig csodálhatjuk Kerry Washington és Miranda Kerr ruháját.

Kerry Washington, Miranda KerrForrás: AFP, Northfoto

Hollywoodi csillogásA hollywoodi glamour életérzést ezen a héten Naomi Watts és Dita Von Teese hozta. Naomi Watts választása szabásában visszafogott, de mégis figyelemfelkeltő – tökéletes választás. Dita Von Teese ruhájáért korántsem rajongunk ennyire: unjunk ezeket az óriási dekoltázsokat

Naomi Watts, Dita Von TeeseForrás: AFP, Northfoto

Túlkomplikált feketékRitkán jönnek be nekünk ezek a neccruhák, így Zoe Kravitz választása sem lett a kedvencünk, ahogy a frizurája sem jött be. A modell és színésznő Maggie Q ruhája kissé túlkomplikáltnak tűnik. Selyem, bársony, csipke és rojtok: nekünk ez egy kicsit túl sok egyetlen ruhán. 

Zoe Kravitz, Maggie QForrás: AFP

A legjobb street style szettekNagy kedvenceink a farmeros outfitek, amit Heidi Klum és Rosie Huntington-Whiteley is kiválóan reprezentált. Míg Heidi fekete bőrdzsekivel és szintén fekete magas sarkúval párosította a farmert, addig Rosie szürke felsővel és világosbarna kabáttal dobta fel a szettjét. 

Rosie Huntington-Whiteley, Heidi KlumForrás: Northfoto