Ma már egyáltalán nem számít ritka eseménynek, hogy egy-egy hollywoodi híresség sebészkés segítségével igyekszik megőrizni fiatalságát, ráadásul a legtöbben nem is csinálnak belőle titkot. Ám hogy vélekednek erről a legnagyobb sztárok? Íme.

Jennifer Aniston

Én nem ítélem el azokat, akik plasztikáztatnak, de néha azt kívánom, bárcsak könyöröghetnék azoknak a hozzám közel álló és számomra kedves embereknek azért, hogy ne érjenek hozzá az arcukhoz - fogalmazott a Jóbarátok sztárja egy korábbi, az ausztrál Harper's Bazaarnak adott interjújában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

Nicole Kidman

Kipróbáltam a botoxot, sajnos, de abbahagytam, és most végre újra tudom mozgatni az arcomat. Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint hamarosan mellimplantátumait is eltávolíttatja, mert nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot sem a testében.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julianne Moore

"Szeretném azt hinni, hogy természetes módon is meg tudok öregedni. Nem akarok senkit sem elítélni azért, amit csinál magával, mert azt gondolom, ezek a dolgok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az emberek jobban érezzék magukat, és ez nagyszerű. De én szeretnék önmagamra hasonlítani. Úgy értem, nem fogunk örökké élni. Meghalhatunk 45 évesen, és akkor tudod, mit? Nem kell aggódni az öregedés miatt - mondta el a színésznő egy 2013-ban adott interjújában az Edit magazinnak.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Gwyneth Paltrow

"Organikus termékeket használok és lézereztetek. Ez az, amitől érdekes az egész élet: megtalálni az egyensúlyt a cigaretta és a tofu között. Már mindent kipróbáltam. Félnék kés alá feküdni, de tudod mit, kérdezz majd meg 50 évesen.Mindent meg fogok próbálni. Kivéve a botoxot újra, mert úgy néztem ki vele, mint egy őrült - magyarázta Chris Martin exfelesége a Harper's Bazaar 2013-as számában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julia Roberts

Az arc egy történetet mesél el, és ennek a történetnek nem az orvosi rendelőbe vezető utadról kellene szólnia" - vélekedett a színésznő.

Forrás: AFP/Valerie Macon