A divatevolúció általában azt jelenti, hogy valaki, akinek évekre visszakövethetjük a stílusát, idővel csodás átalakuláson megy keresztül. Ez azonban nem mindig van így. Néhány celebnek sem korábban, sem évek múlva nem sikerült ízléses stílusról tanúbizonyságot tenni.

Miley Cyrus Édesapja – Billy Ray Cyrus híres countryénekes és színész – miatt egészen kicsi korától jelen volt koncerteken és forgatásokon, de igazán 2006-ban, 14 évesen csöppent bele ebbe a világba. Ekkor kapta meg Hannah Montana szerepét, ami világhírűvé tette. Miley öt éven keresztül szerepelt a produkcióban, amit a végére a saját bevallása szerint már nem különösebben élvezett. Ki akart törni a tinisztár kategóriából, és azt is unta, hogy mindig megmondják neki, mit csináljon. Így nem is véletlen, hogy 2012-ben teljesen imidzset váltott. Levágatta a haját, és egyre feltűnőbb és botrányosabb ruhákat kezdett viselni. 2013-ban már minden normalitásnak ellentmondott: leginkább drogozásával, botrányos viselkedésévelsokkoló stílusával és biszexualitásával akart kitűnni. 

Forrás: AFP
Divatevolúció 1. rész – Sztárok, akik förtelmesből fergeteges nők lettek
Néhány celeb már évtizedek óta jelen van a köztudatban, így velünk ellentétben nekik nincs meg a lehetőségük, hogy letagadják azokat a korszakaikat, amelyekre visszanézve leginkább csak nevetni lehet. A 90-es évek mára túlzónak érzett és cikivé vált öltözködési stílusa mindenkinek megpecsételte a múltját. Olvasd el a life.hu cikkét!

Kim KardashianA social media királynője, aki kétségtelenül világhírűvé tette a család nevét. Kim Kardashian furcsa modern kori polihisztorként tudta eladni magát. 2007-ben Paris Hilton realityműsorában tűnt fel, ahonnan egyenes út vezetett a kiszivárgott pornófilmig. Ezután Playboy-nyusziként, modellként, színésznőként és énekesnőként is kipróbálta magát, majd a saját nevével fémjelzett parfümöt, kozmetikumot és ruhamárkát is piacra dobott. Az igazi státusza mégis a realityhős, Amerikában ugyanis 8. éve vetítik a családjáról szóló filmet. Kanye West felesége továbbá híres hatalmas hátsójáról is, és a lapokban nap mint nap téma, hogy mibe öltözteti. 

Forrás: AFP

Lidsay Lohan Lindsay háromévesen csöppent bele a celebvilágba. Ekkor már modellkedett, majd rengeteg reklámfilmben is szerepelt, amit sorozatok, tévé- és mozifilmek követtek. Később énekesnőként is kipróbálta magát. Sajnos azonban őt is utolérte a gyerekként sztárrá váló emberek sorsa: 21 évesen három különböző klinikán próbálták kigyógyítani alkohol- és drogfüggőségéből, de nem sikerült. Ittas vezetésért börtönben is ült, majd lopásért házi őrizetet kapott. Életvitele miatt sokszor láthattuk csapzott külsővel, a káros szenvedélyek miatt pedig sokszor alig lehetett felismerni. 

Forrás: AFP
Divatevolúció 2. rész – Tinisztárból világsztárok
Sok sztár egészen fiatal kora óta él a nyilvánosság előtt, így egészen messzire visszakövethetjük a pályájukat, és persze azt is: hogyan néztek ki. Nézzük, milyen felnőttek lettek a 90-es évek tinisztárjaiból! Olvasd el a Life.hu cikkét!