Divatevolúció 3. rész – Sztárok, akik soha nem tanultak meg normálisan öltözködni

fashion week Miley Cyrus Lindsay Lohan evolúció kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatevolúció általában azt jelenti, hogy valaki, akinek évekre visszakövethetjük a stílusát, idővel csodás átalakuláson megy keresztül. Ez azonban nem mindig van így. Néhány celebnek sem korábban, sem évek múlva nem sikerült ízléses stílusról tanúbizonyságot tenni.

Miley Cyrus

Édesapja – Billy Ray Cyrus híres countryénekes és színész – miatt egészen kicsi korától jelen volt koncerteken és forgatásokon, de igazán 2006-ban, 14 évesen csöppent bele ebbe a világba. Ekkor kapta meg Hannah Montana szerepét, ami világhírűvé tette. Miley öt éven keresztül szerepelt a produkcióban, amit a végére a saját bevallása szerint már nem különösebben élvezett. Ki akart törni a tinisztár kategóriából, és azt is unta, hogy mindig megmondják neki, mit csináljon. Így nem is véletlen, hogy 2012-ben teljesen imidzset váltott. Levágatta a haját, és egyre feltűnőbb és botrányosabb ruhákat kezdett viselni. 2013-ban már minden normalitásnak ellentmondott: leginkább drogozásával, botrányos viselkedésével, sokkoló stílusával és biszexualitásával akart kitűnni.

Forrás: AFP

Divatevolúció 1. rész – Sztárok, akik förtelmesből fergeteges nők lettek

Néhány celeb már évtizedek óta jelen van a köztudatban, így velünk ellentétben nekik nincs meg a lehetőségük, hogy letagadják azokat a korszakaikat, amelyekre visszanézve leginkább csak nevetni lehet. A 90-es évek mára túlzónak érzett és cikivé vált öltözködési stílusa mindenkinek megpecsételte a múltját. Olvasd el a life.hu cikkét!

Kim Kardashian

A social media királynője, aki kétségtelenül világhírűvé tette a család nevét. Kim Kardashian furcsa modern kori polihisztorként tudta eladni magát. 2007-ben Paris Hilton realityműsorában tűnt fel, ahonnan egyenes út vezetett a kiszivárgott pornófilmig. Ezután Playboy-nyusziként, modellként, színésznőként és énekesnőként is kipróbálta magát, majd a saját nevével fémjelzett parfümöt, kozmetikumot és ruhamárkát is piacra dobott. Az igazi státusza mégis a realityhős, Amerikában ugyanis 8. éve vetítik a családjáról szóló filmet. Kanye West felesége továbbá híres hatalmas hátsójáról is, és a lapokban nap mint nap téma, hogy mibe öltözteti.

Forrás: AFP

Lidsay Lohan

Lindsay háromévesen csöppent bele a celebvilágba. Ekkor már modellkedett, majd rengeteg reklámfilmben is szerepelt, amit sorozatok, tévé- és mozifilmek követtek. Később énekesnőként is kipróbálta magát. Sajnos azonban őt is utolérte a gyerekként sztárrá váló emberek sorsa: 21 évesen három különböző klinikán próbálták kigyógyítani alkohol- és drogfüggőségéből, de nem sikerült. Ittas vezetésért börtönben is ült, majd lopásért házi őrizetet kapott. Életvitele miatt sokszor láthattuk csapzott külsővel, a káros szenvedélyek miatt pedig sokszor alig lehetett felismerni.

Forrás: AFP

Divatevolúció 2. rész – Tinisztárból világsztárok

Sok sztár egészen fiatal kora óta él a nyilvánosság előtt, így egészen messzire visszakövethetjük a pályájukat, és persze azt is: hogyan néztek ki. Nézzük, milyen felnőttek lettek a 90-es évek tinisztárjaiból! Olvasd el a Life.hu cikkét!
Tavaszi zsongás – színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kékmellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Feketén fehéren – Ruhamustra a Los Angeles Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160322-ruhamustra-a-los-angeles-fashion-awardsrol.htmlA divat nagyágyúit díjazták a Los Angeles Fashion Awardson. Ahogy minden fontos divateseményen, itt is igazi sztárdömping volt. Nézzük, kik és miben vonultak fel a vörös szőnyegen. Trend--5 ruhadarab, ami nem hiányozhat a tavaszi gardróbodbólhttp://www.life.hu/trend/20160322-5-ruhadarab-ami-nem-hianyozhat-a-tavaszi-gardrobodbol.htmlMárcius elseje óta tűkön ülünk, hogy végre újra elővehessük a szekrény mélyéről a tavaszi ruháinkat. Felmérve összegyűjtögetett darabjainkat és a boltok felhozatalát, a következő gardróbfrissítési tervet állítottuk össze.TrendOrigoManolo Blahniktól a Rachel-frizuráig – 5 divattrend, amit sztárok indítottak el http://www.life.hu/trend/20160317-5-divattrend-amit-sztarok-inditottak-el.htmlMiért olyan híres a Manolo Blahnik cipő? Kik hozták divatba a hobó stílust? Miért szexi a piros haj? Mindegyikért egy-egy sztár a felelős. Trend--Szépülj tojással – Ezek a legjobb arc- és hajpakolások!http://www.life.hu/trend/20160319-szepulj-tojassal-arcpakolasban-es-hajpakolasban-is-hatekony.htmlSok olyan termék, amit elsősorban élelmiszernek tartunk otthon, a szépségápolásban is hasznos lehet. A méz, a joghurt, a citrom, a zab, a só és a tojás is olyan alapanyag, ami nemcsak elfogyasztva nagyon egészséges, de például arc- vagy hajpakolásként is rendkívül hatásos. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.