plasztikai műtét mosoly Kate Hudson Goldie Hawn szépészeti beavatkozás Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé ijesztőre sikerült Kurt Russell kedvesének vigyora egy Los Angeles-i eseményen.

Goldie Hawn egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik bíztak a plasztikai sebészkés fiatalító hatásában, ám az eredmény inkább rémisztő, mintsem szemet gyönyörködtető lett.

Forrás: Northfoto

Az immár 70 éves Oscar-díjas színésznő egy Los Angeles-i rendezvényen tette tiszteletét, mosolya azonban inkább vicsorra hasonlított, hála a plasztikai műtétektől eltorzult vonásainak.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Iszak Eszti extrém frizurát csináltatotthttp://www.life.hu/trend/20160324-iszak-eszti-musorvezeto-extrem-frizuraval-rukkolt-elo.htmlA szőke szépség gyönyörű haja összefogva is látványos, ha hozzáértő kezek közé kerül. Trend--Divatevolúció 3. rész – Sztárok, akik soha nem tanultak meg normálisan öltözködnihttp://www.life.hu/trend/20160324-miley-cyrus-kim-kardashian-es-lindsay-lohan-divatevolucioja.htmlA divatevolúció általában azt jelenti, hogy valaki, akinek évekre visszakövethetjük a stílusát, idővel csodás átalakuláson megy keresztül. Ez azonban nem mindig van így. Néhány celebnek sem korábban, sem évek múlva nem sikerült ízléses stílusról tanúbizonyságot tenni. Trend--60 éves a világ legidősebb fürdőruhamodelljehttp://www.life.hu/trend/20160325-yazemeenah-rossi-60-eves-furdoruhamodell-orokke-akar-modellkedni.htmlA malibui Yazemeenah Rossi saját bevallása szerint a szexualitástól túlfűtött bikinireklámok ellen harcol, hogy bebizonyítsa: nem csupán a fiatal és tökéletes arcú modelleknek áll a világ. TrendOrigoTavaszi zsongás – Színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit, akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kék mellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Már a bölcsikbe is beköltözött a szelfimániahttp://www.life.hu/trend/20160324-kiakadt-a-net-a-szelfizo-bolcsiseken.htmlA gyerekek életébe is betört a divat, legalábbis az anyukák imádják ha a kicsik menő outfiteket viselnek, ezt pedig boldogan tárják a világ elé. Ez történt most is, ám ebben az esetben a mini divatdiktátorok úgy pózolnak a képeken, mint felnőtt példaképeik. TrendOrigoEgy szexi egyetemi tanár lett az Emporio Armani új arcahttp://www.life.hu/trend/20160324-pietro-boselli-olasz-matektanar-lett-az-emporio-armani-divatmarka-uj-arca.htmlPietro Boselli, az londoni University College tanárával fogja népszerűsíteni az olasz márka legújabb kollekcióját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.