Kedvenc divateseményünk a héten a Los Angeles Fashion Awards volt, de szerencsére azon túl is rengeteg vörös szőnyeges eseményt tartottak a héten. A legfontosabb közülük a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala európai bemutatója volt. Nézzük, mit viseltek a szuperhősök a vörös szőnyegen.

PirosanGal Gadot, vagyis Wonder Woman egy piros földig érő bársonyruhát viselt a Batman vs. Superman európai premierjén. A ruha vállmegoldását különösen imádjuk. Elizabeth Olsen egy másik film premierjén szavazott a pirosra. A törékeny külsejű színésznőhöz tökéletesen passzolt ez az árnyalat, ráadásul ez a könnyed tollminta is illett a személyiségéhez.

Elizabeth Olsen és Gal GadotForrás: Northfoto, AFP

KékenHolly Hunter, aki szintén szereplője a legújabb szuperhősfilmnek, egy kék ruhát választott a premierre. A színe jól passzol a színésznőhöz, de a ruha szabását nem igazán szeretjük, Amy Adams (a filmben Lois) választásáért jobban rajongunk.

Holly Hunter és Amy AdamsForrás: Northfoto, AFP

Batman Superman ellenNemcsak a filmben, a vörös szőnyegen is összecsapott a két hős. Mindketten kék öltönyben jelentek meg, de Ben Affleck ehhez barna cipőt és zöld nyakkendőt, míg Henry Cavill fekete cipőt és bordó nyakkendőt választott. Ami azonban közös bennük: a legdögösebb kiegészítő a pimasz mosolyuk.

Ben Affleck és Henry CavillForrás: Northfoto, AFP