A 60 éves nagyinak még mindig dögösebb teste van, mint egy huszonévesnek

Forrás: instagram.com/yazemeenah -
nagymama modell siker idős természetesség Yazemeenah Rossi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor valaki szupernagyiként emlegeti saját felmenőjét, nem feltétlenül ilyen kinézetű hölgyről beszél. Yazemeenah Rossi hiába nagymama korú, olyan formás a teste, hogy a mai napig komoly modellfelkéréseket kap. 

A nő haja tizenkét éves korára már ősz volt, és hiába akarták az ügynökségek, hogy befestesse, a természetességre törekvő nő nem állt kötélnek. Jól tette, hiszen szép hajkoronája nemcsak a védjegyévé vált, de mostanra már „utolérte” korban is magát, ám ez mit sem csorbít szépségén, sőt! A kellendő modell nemrég mutatta be a The Dreslyn és a Land of Women fehérneműcégek fürdőruha-kollekcióját.

Forrás: instagram.com/yazemeenah

„Életem végéig modell leszek” – nyilatkozta a Daily Mailnek Yazemeenah. A tökéletes testű nőről készült képeket ide kattintva nézheted meg.

Ők a popsiformálás nagymesterei: Jen Selter, Vicky Justiz és Renahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-ok-a-guggolas-nagymesterei-jen-selter-vicky-justiz-es-rena.htmlA márciusi kihívás a tökéletes combokról és a kerek popsiról szól. Nézzük, kik azok az Instagram-sztárok, akik igazi példaképek ebben. Lesd el az ő tanácsaikat! Ez Zsír!--"Szűrt narancs, kefír, edzés" - Avagy tényleg ciki a férfidiéta?http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-a-ferfiaknal-nagyobb-a-cukorbetegseg-miatti-halalozas-kockazata-mert-ciki-nekik-a-fogyokura.htmlMíg a nőknél a szakszerű tanácsadás 30 százalékkal csökkenti a diabétesz miatti halálozás veszélyét, férfiaknál nem figyelhető meg ilyen hatás, tehát ők nem hallgatnak a tippekre - derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!ThinkstockTóth Gabi megmutatta, milyen szuper teste letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-toth-gabi-enekesno-megmutatta-milyen-szuper-teste-lett.htmlA sok edzésnek köszönhetően az énekesnő egyre elégedettebb önmagával. Gabi egy szelfivel demonstrálta, milyen bombázó lett. Ez Zsír!--10 meglepő ok, ami keresztbe tesz a fogyókúránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-10-meglepo-ok-ami-keresztbe-tesz-a-fogyokuranak.htmlNem sikerül olyan mértékben fogyni, mint ahogy tervezted? Vagy éppenséggel egyáltalán nem mutat kevesebbet a mérleg? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz a diétád alatt. Íme, 10 meglepő dolog, amiről nem is gondolnád, hogy keresztbe tehet a fogyókúrádnak. Ez Zsír!--Hoppá! Rebel Wilson tovább hízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-egyre-ducibb-rebel-wilson.htmlBár a színésznő nagyon eltökélte, hogy ledolgozza a felesleget, sajnos egy nemrégiben készült fotó alapján úgy tűnik, hogy nem sikerült neki. Ez Zsír!--5 nyomós ok, amiért az úszás az egyik legjobb sporthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-az-uszas-a-legjobb-sport-kutatasok-is-bizonyitjak.htmlTöbbször halljuk, hogy az úszás mennyire jót tesz a testi és lelki egészségünknek. Íme, 5 ok, amiért érdemes olykor a futócipőt is fürdőruhára cserélni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.