Készen állsz az újabb kihívásra? Áprilisban lemondunk az édességről!

kihíváséve2016 kihívás édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kihívás éve a harmadik próbatételhez érkezett. Április havában nemet mondunk mindenféle édességre: süteményekre, tortákra, csokikra, cukrokra. Kövesd a következő 5 pontot. 
  • Az első és legfontosabb alapszabály, hogy sem csokikat sem süteményeket nem fogyasztunk.
  • Ha jót akarsz magadnak, tudatosan kerüld a veszélyes helyeket. Cukrászda helyett egy dzsúszbárba ülj be a barátnőiddel.
Forrás: Dreamstime

Az elhízáson túl – ezt műveli a cukor a testeddel

A cukor nem épp a legjobb dolog, amit bevihetsz a testedbe – ezt mindenki tudja, mégis igen kevesen képesek lemondani róla. Íme, 11 megdöbbentő dolog, amit a rosszul kiválasztott és túlzásba vitt édesség művel a szervezeteddel. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • Ha igazán bevállalós vagy, akkor másféle cukrokat is elkerülsz. A kávéba és a teába használj alternatív édesítőket.
  • Ne feledd, az üdítők is igazi cukorbombák. A szénsavas italok és különböző teák helyett igyál citromos vizet.
  • Nemcsak az agyoncukrozott italokat kell kerülni. Tudtad például, hogy a ketchup tele van cukorral? De jobb, ha gyümölcsös joghurtokat és kekszeket sem fogyasztasz, és a fehér liszt helyett is a teljes kiőrlésűt választod.

Minden nap várjuk a fotót egy-egy finomságról, „ma ezt is kihagytam” tematikában az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásnoédesség hashtaggel ellátva.

10 tipp a cukorfogyasztás csökkentéséhez

A legtöbb ember az ajánlottnál jóval több cukrot fogyaszt, ami nemcsak hízáshoz vezet, de árt a fogaknak, a májnak, sőt, egyes rákos megbetegedéseknek is okozója lehet. Olvasd el a Life.hu tippjeit az egészségedért!
Papp Melinda fitneszmodell: "Betartom a játékszabályokat, de élhető életet szeretnék"http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-papp-melinda-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlA 22 éves Papp Melinda két versenyszezonon van túl. A sport és az egészséges életmód számára szívügy, de az állat- és környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás is. Melinda betartja a játékszabályokat, amelyeket egy fitneszmodellnek kell, de mindemellett egy élhető életet szeretne megteremteni. Ez Zsír!--A jóga tényleg a megnyugvásról és az egyensúlyról szól? Íme, a kíméletlen igazság!http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-mi-van-akkor-ha-nem-erzed-magad-jobban-a-jogatol.htmlHa bemész egy McDonald'sba, az azért jó, mert egy franchise-rendszerről van szó, ahol mindig, mindenhol, megbízható módon ugyanazt a minőséget kapod. A minőségről persze vitatkozhatunk, de abban az értelemben a McDonald's nagyon is minőségi, hogy profi. Tehát tényleg mindig ugyanazt az élményt nyújtja, amit megszoktál. Teljességgel középszerű. Semmi kilengés. Ezért profi.A probléma ott kezdődik, amikor a jóga is úgy kezd működni, mint egy profi franchise. Van egy elképzelés, egy koncepció, egy konszenzusos "minőség", amit valakik meghatároznak, és annak mentén alakul a vásárlói elvárás. Ez Zsír!--Három szuper tavaszi saláta húsvétrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-harom-szuper-tavaszi-salata-husvetra.htmlHa húsvétkor is szeretnél odafigyelni az alakodra, és szeretnél egészségesen étkezni, akkor a kalács, sonka és tojás mesterhármasa mellé készíts salátákat. Íme, néhány jól bevált recept, ami neked sem fog csalódást okozni. Ez Zsír!--Ők a popsiformálás nagymesterei: Jen Selter, Vicky Justiz és Renahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-ok-a-guggolas-nagymesterei-jen-selter-vicky-justiz-es-rena.htmlA márciusi kihívás a tökéletes combokról és a kerek popsiról szól. Nézzük, kik azok az Instagram-sztárok, akik igazi példaképek ebben. Lesd el az ő tanácsaikat! Ez Zsír!--10 meglepő ok, ami keresztbe tesz a fogyókúránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-10-meglepo-ok-ami-keresztbe-tesz-a-fogyokuranak.htmlNem sikerül olyan mértékben fogyni, mint ahogy tervezted? Vagy éppenséggel egyáltalán nem mutat kevesebbet a mérleg? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz a diétád alatt. Íme, 10 meglepő dolog, amiről nem is gondolnád, hogy keresztbe tehet a fogyókúrádnak. Ez Zsír!--A motiváció megtartásának öt lépésehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-motivacio-megtartasanak-ot-lepese.htmlA siker alapja a motiváció. A motiváció azt jelenti, hogy mindig a szemed előtt lebeg a cél. Tudod, hogy miért kezdtél bele a fogyásba, a diétába, a testmozgásba, és tudod, hogy mi a végső célod mindezzel. Motiváció nélkül nincs győzelem! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.