Ben csak nemrég bérelte ki Brook Shields házát - rögtön a volt felesége szomszédságában -, ám most úgy tűnik, hogy a család ismét egy fedél alatt él majd, legalábbis Ben legújabb filmjének forgatási ideje alatt. A színész már ki is nézett egy lakást Londonban.

Úgy látszik, hogy a sztárpár, Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is a jó viszony fenntartására törekszenek. Persze erre három okuk is van a közös gyerekeik személyében: a 10 éves Violet, a 7 éves Seraphina, és a 4 éves Samuel. No, meg persze, ki mondta, hogy

csak szitkozódva lehet kimondani a "boldogító nem"-et? 

Jen és BenForrás: AFP/Frederic J. Brown

Egy közeli forrás szerint, mivel Ben köveztkező filmje, Az Igazság ligája forgatása miatt kénytelen Londonba költözni, ezért

családját is vinni akarja, mégpedig egy közös házikóba.

"Bent és Jennifert egy nagyon erős kapcsolat köti össze, ami azután is folytatódni fog, hogy Londonba költöznek" - nyilatkozta a forrás.

Mi meg sem lepődünk, hiszen köztudott, hogy a színész igyekszik jó apuka módjára mindent megadni a gyermekeinek - kiváltképp az együtt töltött idő örömét. A sztárpárt legutóbb például Santa Monicában kapták lencsevégre csemetéik társaságában.

Alkoholista lett a válás miatt Ben Affleck
Egyes informátorok szerint Ben Afflecket annyira megviselte a tönkrement házassága, és a bulvárlapok híresztelései róla és a dadáról, hogy az alkoholba menekült. A teljes cikket itt elolvashatod!