motiváció zene futok2016 futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is sokszor előfordul, hogy nincs elég motivációd a sportoláshoz? Pedig egy jó edzőtárssal, vagy ha jobban szeretsz egyedül futni, néhány pörgős számmal is feldobhatod az edzésedet. Motiváld magad a legjobb ritmusokkal!
  • Laza bemelegítéshez: Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk
  • A korán kelő futóknak: Avicii – Wake Me Up
  • Borús napokra: Pharrell – Happy
Forrás: Youtube
  • Kellemes kocogáshoz: Moby – In This World
  • Örömfutáshoz: Robin Schulz – Sugar

A futás ezer jótékony hatása az egészségedre - Nem csak fogyaszt

Még a gondolatától is irtózol, hogy a salakon szenvedj, és magányosan ródd a köröket? Változtass a futással kapcsolatos szemléleteden, ez a mozgásforma ugyanis ezer és ezer jótékony hatással bír az egészséged szempontjából. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: Youtube
  • Intervall edzésekhez: Red Hot Chili Peppers – Give It Away
  • Ha csak buliznál egy nagyot: LMFAO – Everyday I'm Shuffelin
  • Egy hosszú este utánra: Robin Schulz – Headlights
  • Ha mindent kihajtanál magadból: The Prodigy – Smack My Bitch Up

Unod a monotonitást? Dobd fel a futást extrákkal!

Ha már unod a megszokott ritmust, turbózd fel a futást újfajta elemekkel. Lássuk, hogyan küzdhetsz a monotonitás ellen!

A jó anyagcsere a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-jo-anyagcsere-a-karcsusag-titka.htmlA megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a plusz kilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Ez Zsír!--Rogán Cecília: "A nagy izmoknál sokkal többet számít a testtartás"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-rogan-cecilia-egeszseges-eletmodrol-es-sportrol-meselt.htmlRogán Cecília az egészséges életmód híve: a sport és az egészséges étkezés a mindennapjainak szerves része. Gyermekei születése előtt versenyszerűen teniszezett, nemrég azonban a fitnesz lett az elsőszámú edzésforma az életében. Ez Zsír!--10+1 ok, hogy miért válaszd a kismama jógát a csokitorta helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-11-ok-hogy-miert-jogazz-kismamakent.htmlKönnyebb elcsábulni egy szelet íncsiklandozó süteménynek, mint bedobni a táskánkba egy kényelmes nadrágot és topot, majd részt venni egy kismama jógaórán. De az édesség által felszabadított boldogsághormonok sajnos gyorsan tova szállnak. Ezzel szemben a jógázásnak kismamaként is számtalan, és hosszabb távú jótékony hatása van. A teljesség igénye nélkül íme 10+1 ok amiért a jógát válaszd. Ez Zsír!OrigoA fogyókúra első lépése: méregtelenítéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-meregtelenites-a-fogyokura-elso-lepese.htmlArra nap mint nap odafigyelünk, hogy kívülről megtisztítsuk a testünket: zuhanyzunk, kezet, hajat és fogat mosunk, és az arcunkat is rendszeresen ápoljuk. A belsőnket viszont sokszor elhanyagoljuk, pedig ott is gyűlnek a nemkívánatos salakanyagok, amelyektől időközönként meg kell szabadulni. Ez Zsír!--3 cukormentes édesség, amit az áprilisi kihívás alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-3-cukormentes-edesseg-amit-aprilisi-kihivas-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlAz áprilisi kihívást sokan különösen nehéznek ítéltétek. Nem is csoda: egy-egy finom falat édességet, ha nem is többet, mindennap szívesen fogyaszt az ember. Erről nem is kell teljesen lemondani áprilisban sem, ugyanis vannak olyan egészséges finomságok, amelyekben semmi hozzáadott cukor nincs. Ez Zsír!--Testképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-testkepzavarra-vagy-motivaciora-osztonoznek-sarka-kata-fotoi.htmlSarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt hetekben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram- és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.