A gyönyörű modell bombaformában van, napbarnított bőre és tökéletes alakja kapcsán faggattuk, minek köszönhető tündöklő szépsége.

Horváth Éva meglepő kijelentéssel rukkolt elő, amikor arról kérdeztük, szerinte öregíti-e a bőrt a napozás?

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Most érkeztem haza Tunéziából, ahová a Miss Balaton tavalyi két győztesével utaztunk. Előtte pedig Balin voltam, így eleve egy alapszínnel érkeztem az afrikai tengerpartra, ahol pillanatok alatt lebarnultam. Ha hiszed, ha nem, én nem használok naptejet, szerintem azzal teszek jót a bőrömnek, ha megkapja a napsugarakból a D- vitamint. Egyedül az arcomat szoktam bekenni napvédő krémmel, és a szemem környékét napszemüveggel védem" – kezdte Éva, akit arról is mesélt, mennyit edz egy héten és hogyan diétázik.

„Edzőterembe járok, és az edzőm nap, mint nap megdolgoztat, plusz itt tavasz és megyek futni a szigetre. A futás mindig feltölt, érzem, hogy a boldogsághormon dolgozni kezd a szervezetemben, közben pedig szeretem nézni az újraéledő természetet. Az étkezésem most salátára és csirkemellre korlátozódik, ennek egy oka van, mégpedig az, hogy nem akarok kétfelé főzni. A párom elkezdett diétázni, így én is alkalmazkodtam hozzá és így nekem is sokkal könnyebb, mert nem csábulok el" – mondta Éva, aki többet nem árult el kedveséről.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!