Horváth Éva a párja miatt diétázik

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
modell napozás diéta Horváth Éva edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell bombaformában van, napbarnított bőre és tökéletes alakja kapcsán faggattuk, minek köszönhető tündöklő szépsége.

Horváth Éva meglepő kijelentéssel rukkolt elő, amikor arról kérdeztük, szerinte öregíti-e a bőrt a napozás?

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Most érkeztem haza Tunéziából, ahová a Miss Balaton tavalyi két győztesével utaztunk. Előtte pedig Balin voltam, így eleve egy alapszínnel érkeztem az afrikai tengerpartra, ahol pillanatok alatt lebarnultam. Ha hiszed, ha nem, én nem használok naptejet, szerintem azzal teszek jót a bőrömnek, ha megkapja a napsugarakból a D- vitamint. Egyedül az arcomat szoktam bekenni napvédő krémmel, és a szemem környékét napszemüveggel védem" – kezdte Éva, akit arról is mesélt, mennyit edz egy héten és hogyan diétázik.

„Edzőterembe járok, és az edzőm nap, mint nap megdolgoztat, plusz itt tavasz és megyek futni a szigetre. A futás mindig feltölt, érzem, hogy a boldogsághormon dolgozni kezd a szervezetemben, közben pedig szeretem nézni az újraéledő természetet. Az étkezésem most salátára és csirkemellre korlátozódik, ennek egy oka van, mégpedig az, hogy nem akarok kétfelé főzni. A párom elkezdett diétázni, így én is alkalmazkodtam hozzá és így nekem is sokkal könnyebb, mert nem csábulok el" – mondta Éva, aki többet nem árult el kedveséről.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 4.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160413-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-4-nap.html--Fehér Balázs a futásról: "A testem ellazul, és egyszerűen csak úszom a levegőben" http://www.life.hu/ez-zsir/20160413-feher-balazs-futoversenyre-keszul.htmlFehér Balázs életében új fejezetet nyitva, készen áll az új élményekre és kihívásokra. Ennek jegyében elindul a tavaszi futószezon első nagy versenyén, amire profi segítséggel készül. Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista motiválja Balázst az edzéseken. Ez Zsír!--Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"http://www.life.hu/ez-zsir/20160412-marot-viki-enekesnot-batyja-flipper-ocsi-vitte-el-eloszor-a-temploma-egyutt-jogaztunk-vikivel.htmlA Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk. Ez Zsír!--Elképesztő! 400 kiló fölött van Kolumbia legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-a-44-eves-oscar-vasquez-morales-kolumbia-legkoverebb-embere-tobb-mint-400-kilot-nyom.htmlA 44 éves Oscar Vasquez Morales több mint 400 kilót nyom, és egy húszfős csapatra, valamint egy tűzoltóautóra volt szükség ahhoz, hogy kórházba szállítsák, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Ez Zsír!--10+1 ok, hogy miért válaszd a kismama jógát a csokitorta helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-11-ok-hogy-miert-jogazz-kismamakent.htmlKönnyebb elcsábulni egy szelet íncsiklandozó süteménynek, mint bedobni a táskánkba egy kényelmes nadrágot és topot, majd részt venni egy kismama jógaórán. De az édesség által felszabadított boldogsághormonok sajnos gyorsan tova szállnak. Ezzel szemben a jógázásnak kismamaként is számtalan, és hosszabb távú jótékony hatása van. A teljesség igénye nélkül íme 10+1 ok amiért a jógát válaszd. Ez Zsír!OrigoEzektől az ételektől ragyog úgy Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-jennifer-aniston-ezeket-az-eteleket-fogyasztja-egy-nap-ezert-ragyog-ugy-a-sztar.htmlA napcsókolta bőrű, karcsú sztár nem tartja magában szépségének titkát. Ő az egyszerű örömök megszállottja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.