Micsoda alak! Elképesztően jó formában van az 58 éves Melanie Griffith

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő öltözék Antonio Banderas ruha Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antonio Banderas exfelesége a mai napig igyekszik megőrizni fiatalosságát - öltözködés és diéta terén a jelek szerint ügyesebben, mint ami a plasztikai sebészetet illeti.

Melanie Griffith a minap egy barátjával és egyben kollégájával, a 68 éves Robert Wagnerrel indult vacsorázni Beverly Hillsben, itt kapták lencsevégre egy nagyon elegáns, testhez simuló ruhában - a képekért kattins ide!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Antonio Banderas exneje láthatóan gondot fordít külsejére: a testhez simuló ruha remekül állt a színésznőn, és egy kicsit el is vonta a figyelmet az arcán végzett, túlzásba vitt plasztikai műtétekről.

Miért öltözik öregasszonynak az amúgy sugárzóan szép Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20160427-katie-holmes-szineszno-oregasszonynak-oltozott-egy-hollywoodi-esemenyen.htmlAkármennyire is nézzük, sehogy sem fér a fejünkbe, hogy a 37 éves színésznő miért választott ilyen furcsa szabású és borzasztó mintájú ruhát egy hollywoodi eseményre. Trend--Az önbizalom roncsolói: 3 nő, aki felvállalta aknés bőréthttp://www.life.hu/trend/20160428-aknes-boru-nok-beszeltek-arrol-hogyan-sikerult-visszanyerniuk-onbizalmukat.htmlA piros foltokkal teli, gyulladt bőr sajnos rengeteg fiatal lány életét megkeserítheti. Néhányan közülük őszintén meséltek a bőrproblémájuk miatt elszenvedett megjegyzésekről, hogy így adjanak erőt azoknak, akik hozzájuk hasonló helyzetben vannak. Trend--Micsoda változás! Új frizurával jelent meg Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160414-varga-izabella-szineszno-uj-frizuraval-jelent-meg.htmlA Barátok közt színésznője merőben új, nagyon vagány hajjal jelent meg egy divateseményen. Trend--Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoAshley Graham nem szereti, ha plus size-nak hívjákhttp://www.life.hu/trend/20160411-ashley-graham-plus-size-modell-nem-szereti-ha-plus-size-nak-nevezik.htmlBár őt tartják napjaink legsikeresebb és leghíresebb plus size modelljének, Ashley Graham mégsem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.