Hoppá! Palvin Barbi fekete hajra váltott

Forrás: Instagram/Palvin Barbi -
modell fekete haj Palvin Barbara Cannes váltás hajszín Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Cannes-ban hatalmas változáson esett át: haját ébenfeketére festette.

Palvin Barbi a L'Oreál képviseletében érkezett a Francia Riviérára, így nagy a valószínűsége annak, hogy a cég kérte meg a drasztikus átalakulásra. A kommentelők között volt, aki megjegyezte a szépséget öregíti ez a hajszín.

Forrás: Instagram/Palvin Barbi
A legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?http://www.life.hu/trend/20160512-a-gyemant-soha-nem-megy-ki-a-divatbol.htmlTöbb száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különlege alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Trend--Gáspár Evelin trendi szerelésben partizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160517-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-trendi-szerelesben-partizott.htmlGáspár Győző lánya buliban volt a hétvégén, és megmutatta, hogyan kell egy csodálatos virágcsokorral összeöltözni. Trend--Iráni modelleket vettek őrizetbe, mert fejkendő nélküli képek készültek rólukhttp://www.life.hu/trend/20160517-modelleket-es-divatiparban-dolgozo-embereket-vettek-orizetbe-iranban.htmlErkölcstelenséggel, és az iszlámellenes kultúra terjesztésével vádolnak 8 divatvilágban dolgozó embert, mert fejkendő nélkül szerepeltek Instagramon. TrendOrigoÖregasszonyok, ronda szabások, divatkatasztrófák – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160512-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jennifer-lawrence-ryan-gosling-justin-timberlake.htmlA divat világában a hét legjobban várt eseménye a cannes-i filmfesztivál nyitó napja volt. Szerencsére, vagy most éppen szerencsétlenségünkre, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, ahol nagy meglepetések voltak. TrendAFPPalvin Barbara smink nélkül szexiskedett az Instagramján http://www.life.hu/trend/20160512-palvin-barbara-smink-nelkul-a-modell-kek-szemeivel-elvarazsolta-a-rajongokat.htmlA csodaszép magyar modell - aki hamarosan Cannes-ban is feltűnik - egy make-up mentes fotóval örvendeztette meg a rajongókat. Sokak szerint Barbi így sokkal jobban fest, mint talpig kifestve. Trend--Liptai Claudia az ezerarcú díva - Minden korszakát imádtuk - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160515-liptai-claudia-az-ezerarcu-diva.htmlA Life.hu egyik kedvenc műsorvezetője a jelenleg várandós Liptai Claudia. Nincs olyan műsorformátum, amelybe ne vinné bele saját személyiségét, mindig spontán, vicces, elképesztően gyorsan reagál a színpadi történésekre, és nem utolsósorban bombanő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.