Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Cleopatra torna kerül terítékre.

Ez a torna sokkal inkább spirituális utazás, mint sport. A nőiesség és annak teljes megélése kerül előtérbe a légzés és a minimális testmozgás egyvelegeként; az edző, Böbi állítja, hogy a Földanyához is csatlakozunk közben – ezt nem tudom, hogy érzem-e valójában, korábban még nem volt benne részem.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Az istennő póz is ismerős, hiszen a Nia órákon is alkalmazzák: háton fekszünk, két talpunk összeér, térdeink leengedve, így nyújtjuk a csípőnket. Kiderül az is, hogy a nőiesség megéléséért és a szexuális energiák beindításáért pedig nem más, mint a csípőkörzés felel.

Fotó: Lindmayer Zsolt

 Minden gyakorlatot rövid ideig tartunk, miközben Böbi megerősítéseket mond nekünk (Pl. "Erős vagyok", "Szép vagyok" stb.); a jónak még nincs vége, hiszen mindeközben egy hölgy még hangtállal spékeli meg a hangüres teret – ez jól is esik. Mire eljutunk az óra végéhez, már szabályosan zsibbad a testem itt-ott.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints a Move it, Blondie! blogra!