A különleges estélyi ruhák ezúttal is a szekrényekben maradtak, de voltak helyettük gyönyörű minták, trendi farmerek és persze villantásközeli szettek. 

Minták

A 90-es évek híres színésznője, Tori Spelling, aki immáron ötödik gyermekét várja, egy csodás, virágos ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Kelly Lynch választását is imádtuk, ő kicsit a hippi stílus felé mozdult el.

Tory Spelling, Kelly LynchForrás: AFP, Northfoto

Dekoltázsok

A nagy állatvédő, Pamela Anderson a PETA eseményén viselte ez a kombinészerű kreációt, ami sokkal jobban állt volna neki, ha feldobja egy kis mosollyal. A hét másik dekoltázsimádója Adriana Lima volt, aki egyébként csodásan festett ebben a nude-dal kombinált szürkéskék ruhában.

Adriana Lima, Pamela AndersonForrás: AFP

Klasszikus feketék

A klasszikus feketét is időről időre újra előveszik kedvenc sztárjaink, hogy valami újat hozzanak ki belőle. Sarah Hylandnak ez sikerült is, a hagyományos csipke és a nemrég divatba jött culottes nadrág jól kiegészítik egymást. Nicole Kidman szettje számunkra kevésbé volt izgalmas, a "nyakkendőt" pedig egyáltalán nem értjük.  

Sarah Hyland, Nicole KidmanForrás: AFP, Northfoto

Street style szettek

Nemcsak mi imádjuk a hétköznapokon a farmert, kedvenc sztárjaink is ezt viselik legszívesebben egy laza szünnapon. Két kedvencünk a héten a nemrég új hajszínre váltó Emma Roberts és Heidi Klum, aki még kislányával is szinte összeöltözött.

Emma Roberts, Heidi KlumForrás: Northfoto