Lányok, jobb, ha leültök! Kiderült, hogy mi a nyár legszexibb őrülete!

fashion week modell izom Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy új trend látott napvilágot, amelynek láttán még a nem létező hasi csíkunk is remeg a nevetéstől. Ezzel pedig le is rántottuk a leplet a legújabb nyári őrületről: az izmainknak hála a hasunkon függőlegesen kirajzolódó vonalról.

A köldökelérés, a kulcscsontra helyezett pénzérmék, és a "legyen a derekad vékonyabb, mint egy A4-es lap!" után újabb furcsa kihívással akarják bizonyítani a fiatal lányok, hogy elég karcsúak.

I'm all the way Up! Nothing get can stop me I'm all the way Up! #MondayMantra thank you @mariabarrecore @barre_core

Jourdan Dunn (@officialjdunn) által közzétett fénykép,

Készülj fel, mert a hasi csíkkal szexiző lányok már ellepték a közösségi platformokat, így jó kérdés, hogy

mi lesz most az átlagos méretekkel rendelkező leányzókkal.

Remélhetőleg nem romlik az önbecsülésük csak azért, mert pár sztár épp unatkozott, és ez volt az egyetlen dolog, amit ki tudtak találni.

One dance - wait for it #hbfit

Hannah Bronfman (@hannahbronfman) által közzétett fénykép,

Hoppá! Paris Hilton visszatért: a ragyogó szépség mindenkit elvakított a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160707-paris-hilton-ragyogo-szepsege-mindenkit-elvakitott-a-voros-szonyegen.htmlA 2000-es évek Kim Kardashianja, mostanság már nem arról híres, hogy megjelenésével botrányt kavarna, pedig régen szinte minden mozdulatával óriási médiavisszhangot váltott ki. Ám, végre ismét visszatért, belépője pedig elég emlékezetesre sikeredett.Trend--Őrület a köbön! Az ujj-szopi szelfi a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20160705-az-ujj-szopi-szelfi-a-legujabb-trend.htmlHa azt hitted, hogy a csücsörítős szelfik után már nem jöhet viccesebb, akkor nagyot tévedtél! A legújabb póz ugyanis egyre inkább teret hódít a virtuális viágban, a neve: ujj-szopi szelfi. TrendThinkstockAmerika új szépségkirálynője egy informatikus katona: Íme ő!http://www.life.hu/trend/20160607-amerika-uj-szepsegkiralynoje-informatikus-es-katona.htmlAmerikából jöttem, mesterségem címere katona és IT szakember. Így mutatkozna be USA új szépségkirálynője, a 26 éves Deshauna Barber. TrendOrigoEnnél szexibb fotókon még nem láthattál vörös hajú sztárokathttp://www.life.hu/trend/20160531-ki-mondta-hogy-nem-szexi-a-voros-haj.htmlThomas Knight már 2013 óta fotóz vörös hajú férfiakat és nőket, ezúttal pedig vörös loboncú sztárokat kapott lencsevégre, nem is akármilyen okból kifolyólag. Trend--Új őrület: a metálfényű körmök után itt vannak a fémhatású ajkak ishttp://www.life.hu/trend/20160530-a-metalfenyu-kormok-utan-itt-vannak-a-femhatasu-ajkak.htmlEmlékeztek még a metálfénybe mártogatott körmökre? Először azt hihettük, hogy ezeket csak különleges alkalmakra érdemes tartogatni, ám később betörtek a mindennapjainkba is. Nos, most egy újabb meglepő fordulat történt: ezek a színek ugyanis az ajkainkon kötöttek ki. TrendOrigoHoppá! Egy szépségblogger csúnyán beszólt a testkontúr mániásoknakhttp://www.life.hu/trend/20160523-chloe-morello-csunyan-gunyt-uzott-a-testsmink-maniasokbol.htmlMár az arc kontúrozásával kapcsolatban is megoszlanak a vélemények: míg egyesek ki sem lépnek az utcára az árnyékoló smink nélkül, addig mások ferde szemmel néznek Kim Kardashianra és a klónjaira. De mi a helyzet a testkontúrral? A most következő szépség blogger megmutatja! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.