Ezúttal húga, Beatrix helyett Eugénia került középpontba: ő szerepel ugyanis a szeptemberi Harper's Bazaar címlapján. A magazinnak pedig sokat mesélt életéről a hercegnő. 

Mostanában Beatrix hercegnőrőlhallhattunk többet, aki a nyáron 10 év után szakított pasijával. Húga, Eugénia azonban most előtérbe került: a hercegnő a divatlap ősz eleji címlalpján szerepel, így a csodás fotók mellett interjú is készült András herceg - Károly herceg öccse - lányával. A fotózáson a stylistok tettek róla, hogy Eugénia mesésen fessen: egy többmilliós Alberta Ferretti estélyit, illetve Harry Winston és Bulgari ékszereket adtak rá. Meg kell hagyni, a csapat csodát tett az egyébként nem kifejezetten bájos hercegnővel. 

Forrás: Harper's BAZAAR

A vele készült beszélgetés során elmondta, teljes munkaidőben dolgozik. 6:45-kor kel, átnézi az e-mailjeit, majd 7-8 ig edzeni megy. Vagy a közeli parkban végez köredzést, kitöréseket, vagy edzőteremben sportol. Eugénia oda jár, ahová sok más híresség, többek között Cara Delevingne: a Grace Belgravia nevű terembe, ahol csak nők sportolhatnak, éves tagdíja pedig kétmillió Forint. 

Forrás: Harper's BAZAAR

Edzés után elkészüll: tűsarkút húz, és munkába indul. Kedvenc ruhamárkái a Sandro, Maje, Zara és a Topshop. Saját bevallása szerint általában késésben van, így a sminket vezetés közben dobja fel: többnyire csak szempillaspirált és bronzosítót használ. A hercegnő a Hauser & Wirth galériában dolgozik Londonban, ahol különleges rendezvények szervezését bonyolítja. Eugénia kislány kora óta imádja a művészeteket, így számára sosem volt kérdés, ebben az ágban szeretne elhelyezkedni.  

Forrás: Harper's BAZAAR

A hercegnő a vele készült interjúban elárulta azt is, nagyon szoros a viszonya édesanyjával, nővérével és a kutyusaikkal, kedvenc sorozatai pedig a How to Get Away With Murder, The Walking Dead és az Outlander.