Less be egy hercegnő mindennapjaiba! Így él Eugénia, Vilmos unokatestvére

Forrás: Harper's BAZAAR -
Eugénia hercegnő szépségápolás Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal húga, Beatrix helyett Eugénia került középpontba: ő szerepel ugyanis a szeptemberi Harper's Bazaar címlapján. A magazinnak pedig sokat mesélt életéről a hercegnő. 

Mostanában Beatrix hercegnőrőlhallhattunk többet, aki a nyáron 10 év után szakított pasijával. Húga, Eugénia azonban most előtérbe került: a hercegnő a divatlap ősz eleji címlalpján szerepel, így a csodás fotók mellett interjú is készült András herceg - Károly herceg öccse - lányával. A fotózáson a stylistok tettek róla, hogy Eugénia mesésen fessen: egy többmilliós Alberta Ferretti estélyit, illetve Harry Winston és Bulgari ékszereket adtak rá. Meg kell hagyni, a csapat csodát tett az egyébként nem kifejezetten bájos hercegnővel.

Forrás: Harper's BAZAAR

A vele készült beszélgetés során elmondta, teljes munkaidőben dolgozik. 6:45-kor kel, átnézi az e-mailjeit, majd 7-8 ig edzeni megy. Vagy a közeli parkban végez köredzést, kitöréseket, vagy edzőteremben sportol. Eugénia oda jár, ahová sok más híresség, többek között Cara Delevingne: a Grace Belgravia nevű terembe, ahol csak nők sportolhatnak, éves tagdíja pedig kétmillió Forint.

Forrás: Harper's BAZAAR

Edzés után elkészüll: tűsarkút húz, és munkába indul. Kedvenc ruhamárkái a Sandro, Maje, Zara és a Topshop. Saját bevallása szerint általában késésben van, így a sminket vezetés közben dobja fel: többnyire csak szempillaspirált és bronzosítót használ. A hercegnő a Hauser & Wirth galériában dolgozik Londonban, ahol különleges rendezvények szervezését bonyolítja. Eugénia kislány kora óta imádja a művészeteket, így számára sosem volt kérdés, ebben az ágban szeretne elhelyezkedni.

Forrás: Harper's BAZAAR

A hercegnő a vele készült interjúban elárulta azt is, nagyon szoros a viszonya édesanyjával, nővérével és a kutyusaikkal, kedvenc sorozatai pedig a How to Get Away With Murder, The Walking Dead és az Outlander.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.