Novemberben megfogadtuk, hogy bármerre is járunk, a lépcsőt választjuk a liftezés helyett, beiktatva ezzel a mindennapjainkba a testmozgást. Az év utolsó kihívásában nem a testünkre, hanem a lelkünkre helyezzük a hangsúlyt, és ennek jegyében mindennap cselekszünk valami jót.

Decemberben, az ünnepek közeledtével mindenki egy kicsit emberségesebb, egy kicsit figyelmesebb, mint az átlagos hétköznapokon. Pedig mennyivel jobb hely lenne a világ, ha ez lenne az általános viselkedésünk. Éppen ezért erre a hónapra azt a kihívást találtuk ki, hogy mindennap cselekszünk valami jót. Ugyanazzal a céllal tesszük mindezt, mint a korábbi hónapok próbáit, hiszen a kihívásokból lesznek a megszokások.

Cselekedj mindennap valami jót!Forrás: Youtube

Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy mosoly, egy ölelés, egy apró gesztus jelenti a legtöbbet, legyen szó akár családtagról, akár idegenekről. Vedd észre, hogy kinek mire lenne a legnagyobb szüksége, és próbálj meg segíteni a környezetedben élőknek. Hagyj egy titkos üzenetet, vegyél csokit egy rászorulónak, adj egy plusz ölelést az egyik szerettednek. 

Fotózd le nekünk mindennap. hogy éppen kivel és hogyan tettél jót. Várjuk a képeket az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásjótcselekszem hashtaggel ellátva.