Az egészséges életmód híveit szuper ajándékokkal tudjátok meglepni karácsonykor. Konyhai eszközök, sportfelszerelések, táplálékkiegészítők, ruházatok, bérletek – számtalan lehetőség közül választhattok. Mutatjuk is a kedvenceinket!

 1. Kenyérsütő 

Az egészségtudatos táplálkozás ott kezdődik, hogy odafigyelsz arra, milyen tápanyagokat viszel be a szervezetedbe. A kenyérsütő azért nagyszerű ajándék, mert mindenki a maga igénye szerint válogathatja össze a saját kenyeréhez a liszteket, a magvakat vagy aszalt gyümölcsöket. A variációk tárháza végtelen, így biztos, hogy soha nem fogja megunni, akinek szánod. 

Kenyérsütővel a variációk tárháza végtelenForrás: Thinkstock

2. Turmixgép 

A gyümölcs- és zöldséglevek elképesztő sikernek örvendenek az egészséges életmód hívei között. Érdemes körültekintően megválasztani a terméket, hogy az mindenképpen a lehető legnagyobb tápértékű levet adja. Mi éppen ezért használjuk gyümölcsprés helyett szívesebben a turmixot, ami nem szedi külön a rostos részt a létől. Így igazán egészséges ital lesz a végeredmény. 

4. Sporttáska 

Aki rendszeresen jár sportolni, szinte mindennap cipeli magával az edzős holmiját. Főleg a nőknek persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táskával a vállukon mászkálnak egész nap, így tökéletes választás lehet egy dizájnertáska. 

Aki rendszeres jár sportolni, szinte mindennap cipeli magával a sporttáskájátForrás: Thinkstock

3. Ajándékutalvány 

Ha nem tudod biztosan, hogy mire lenne szüksége, szerezz be egy ajándékutalványt valamelyik sportáruházból. Ne gondold, hogy az ajándékutalvány túlságosan személytelen. Ő imádni fogja, hogy egy meghatározott keretért bármit választhat az üzletből. Nem kell feltétlenül nagy összegekre gondolni, egy új sportmelltartóra vagy edzőnadrágra is mindig nagy szüksége van egy igazi sportmániásnak. 

5. Sporteszköz 

Nem kell feltétlenül rögtön beruházni egy elliptikus trénerbe, főleg ha kezdő sportoló a megajándékozni vágyott személy, de mégis érdemes valamilyen sporteszközzel motiválni, akkor legalábbis mindenképpen, ha inkább az otthoni sportolás híve. Egy ugrókötél, egy pilateskarika vagy egy súlyzókészlet szuper ajándék. 

Érdemes valamilyen sporteszközzel motiválniForrás: Thinkstock

+1. Légy kreatív 

Szerezz be egy méretben megfelelő pólót, és tervezz rá motiváló feliratot, amit bármelyik pólónyomó üzletben el tudnak neked készíteni!