konyhai eszköz fitnesz egészséges életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészséges életmód híveit szuper ajándékokkal tudjátok meglepni karácsonykor. Konyhai eszközök, sportfelszerelések, táplálékkiegészítők, ruházatok, bérletek – számtalan lehetőség közül választhattok. Mutatjuk is a kedvenceinket!

1. Kenyérsütő

Az egészségtudatos táplálkozás ott kezdődik, hogy odafigyelsz arra, milyen tápanyagokat viszel be a szervezetedbe. A kenyérsütő azért nagyszerű ajándék, mert mindenki a maga igénye szerint válogathatja össze a saját kenyeréhez a liszteket, a magvakat vagy aszalt gyümölcsöket. A variációk tárháza végtelen, így biztos, hogy soha nem fogja megunni, akinek szánod.

Kenyérsütővel a variációk tárháza végtelen Forrás: Thinkstock

2. Turmixgép

A gyümölcs- és zöldséglevek elképesztő sikernek örvendenek az egészséges életmód hívei között. Érdemes körültekintően megválasztani a terméket, hogy az mindenképpen a lehető legnagyobb tápértékű levet adja. Mi éppen ezért használjuk gyümölcsprés helyett szívesebben a turmixot, ami nem szedi külön a rostos részt a létől. Így igazán egészséges ital lesz a végeredmény.

4. Sporttáska

Aki rendszeresen jár sportolni, szinte mindennap cipeli magával az edzős holmiját. Főleg a nőknek persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táskával a vállukon mászkálnak egész nap, így tökéletes választás lehet egy dizájnertáska.

Aki rendszeres jár sportolni, szinte mindennap cipeli magával a sporttáskáját Forrás: Thinkstock

3. Ajándékutalvány

Ha nem tudod biztosan, hogy mire lenne szüksége, szerezz be egy ajándékutalványt valamelyik sportáruházból. Ne gondold, hogy az ajándékutalvány túlságosan személytelen. Ő imádni fogja, hogy egy meghatározott keretért bármit választhat az üzletből. Nem kell feltétlenül nagy összegekre gondolni, egy új sportmelltartóra vagy edzőnadrágra is mindig nagy szüksége van egy igazi sportmániásnak.

5. Sporteszköz

Nem kell feltétlenül rögtön beruházni egy elliptikus trénerbe, főleg ha kezdő sportoló a megajándékozni vágyott személy, de mégis érdemes valamilyen sporteszközzel motiválni, akkor legalábbis mindenképpen, ha inkább az otthoni sportolás híve. Egy ugrókötél, egy pilateskarika vagy egy súlyzókészlet szuper ajándék.

Érdemes valamilyen sporteszközzel motiválni Forrás: Thinkstock

+1. Légy kreatív

Szerezz be egy méretben megfelelő pólót, és tervezz rá motiváló feliratot, amit bármelyik pólónyomó üzletben el tudnak neked készíteni!

Egy gazdag, gőzölgő leves az igazi téli álom – Így készítsd egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20161201-ezert-fogyassz-minel-tobb-levest-telen.htmlNincs is annál szívmelengetőbb, mint amikor odakint mínusz fokokat hoz a tél, a konyhában pedig a tűz melege mellett az ember megfőz egy nagy adag gőzölgő levest, és azzal a tudattal kanalazgatja, hogy milyen okos ötlet volt még azt a gombát is beletenni, ráadásul egyszerre ekkora adagot készíteni belőle. Ez Zsír!ThinkstockRénszarvasos diétás süti – Ez kerüljön a Mikulás-csomagbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161201-dietas-renszarvasos-suti-mikulasra.htmlAz ünnepek közeledtével sem kell lemondani az egészséges falatokról. Néha egészen apró változtatásokat kell csak eszközölni egy jól bevált régi recepten, hogy szuperegészséges formában szülessen újjá. Mi most a Mikulás-csomagba ajánlunk egy fantasztikus receptet! Ez Zsír!Thinkstock15 Instagram-sztár, akinek jobb feneke van, mint Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161129-15-instagram-sztar-akinek-jobb-feneke-van-mint-kim-kardashiannak.htmlManapság Kim Kardashian formás feneke számít ideálnak, pedig ha egy kicsit jobban körülnézünk, még az övénél is sokkal jobb popsipéldaképeket találhatunk. Íme, 15 nő, akinek dögösebb popsija van Kim Kardashianénál is. Ez Zsír!--Amit minden diétázónak ki kell próbálnia: a karfiolrizshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-a-karfiolrizs-az-egeszseges-etrend-egyik-alapja.htmlUnod a diétát? Nem tudod, mivel színesítsd az étrendedet? A karfiolrizs az az étel, amit mindenkinek be kellene iktatnia a hétköznapokba. Hogy miért? Eláruljuk! Ez Zsír!--Vigyázz a kialvatlansággal! Súlyos elhízáshoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-elhizashoz-vezethet-a-kialvatlansag.htmlÉrdemes odafigyelni az elegendő és minőségi alvásra, kutatások szerint ugyanis egy kialvatlan éjszaka után több kalóriát fogyasztunk, mint általában. Hogy miért van ez így? Íme, a tudományos magyarázat és néhány tipp, hogy ne legyen problémád a jó alvással! Ez Zsír!OrigoÉletmódváltás másképp: amikor együtt vág bele az egész családhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-eletmodvaltas-csaladilag.htmlNem feltétlenül kell egyedül belevágni az életmódváltásba. Vannak olyan típusú emberek, akik sokkal könnyebben veszik az akadályokat, ha mások is mellette állnak és így támogatják és húzzák egymást előre. Nekik igencsak hatékony módszer lehet ha ráveszik a családod az összefogásra és együtt változtatnak a napi rutinokon annak érdekében, hogy mindannyian egészségesek legyenek. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.