Így szunyókálnak Baby Gabi ikrei: friss fotókon a két csöppség

Fotó: Pintácsi Viki -
ikrek Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Baby Gabi terhessége, de a két fiúcskája minden nehézségért kárpótolja őt. Az énekesnő nagyon büszke gyermekeire, ezért is oszt meg róluk minél több képet a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg rajongóinak, hogy milyen édesen szunyókálnak az ikrei.

Szeptember elején még hatalmas pocakkal pózolt Baby Gabi, szeptember végén pedig már a két csemetéjét ringathatta a kezében. Az énekesnő ikerterhessége nem volt egyszerű, hiszen még a terhességi cukorbetegség is kialakult nála, de mostanra minden bizonnyal csak a szépre emlékezik. Az énekesnő minden percét bearanyozzák ugyanis a gyerekek.

Baby Gabi ikrei nagyon aranyosak Fotó: Pintácsi Viki

Nem csoda, ha Baby Gabi előszeretettel oszt meg fotókat a két kisfiúról. Láthattuk már őket Szandi karjaiban, és csibészesen mosolyogni is, legutóbb pedig azt mutatta meg a büszke anyuka, milyen édesen szunyókál a két pici fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.