New Yorktól csupán egy órányira, Belford csendes városában található az a hangulatos kis vendéglő, aminek tulajdonosa nem más, mint a Micsoda nő sztárja, Richard Gere. 

A The Bedford Post Inn nevű szállót még 2007-ben nyitotta meg a színész korábbi feleségével, Carey Lowell-lel és üzleti partnerükkel, Russell Hernandezzel. A házaspár egy közös lovaglásuk alkalmával bukkant rá a fogadóra és a hozzá tartozó 5 hektáros birtokra, és annyira megtetszett nekik az épület és a vidék, hogy rögtön megvásárolták. A páros renováltatta az 1762-ben épült parasztházat, majd egy nyolcszobás fogadóvá alakíttatták át, két étteremmel kiegészítve.

Az istállókból például jógastúdiót és kávézót alakítottak ki, amiket az eddigi tapasztalatok szerint imádnak a helyiek. A színész a felújításokról így nyilatkozott a Travel and Leisure magazinnak: "A pajtákat nemcsak felújítottuk, hanem újra lélekkel töltöttük meg. Olyan remek akusztikájú helyiségeket hoztunk létre, ahol akár koncerteket is rendezhetünk, és különféle jótékonysági rendezvényeknek is remek helyszínéül szolgálnak majd."

Neked hogy tetszik ez a meghitt kis búvóhely?

/1702/Less_2017217132824