Ismeretlen férfi próbált betörni Vámos Erika otthonába, amitől egy kissé sokkos állapotba került a műsorvezető. Farkasszemet nézett a behatolóval, de remegett a félelemtől.

Nincs egy nyugodt perce sem Vámos Erikának mostanában, sajnos rengeteg egyáltalán nem pozitív esemény történik vele. A lavina azzal indult, hogy szakított fiatalabb kedvesével, aki csúnyán lejáratta a TV2 műsorvezetőjét közösségi oldalán, ezért Erika le is tiltotta a fiút minden oldaláról. Volt párja miatt el is költözött lakásából egy albérletbe, itt azonban egy őrült zaklatója talált rá, aki majdnem be is jutott a házba.

Vámos Erikával sok rossz történik mostanságForrás: Facebook/Vámos Erika

Ennyi borzalom is bőven elég lenne egy embernek, de Erikának sajnos újabb szörnyű élményben volt része, ugyanis egy ismeretlen férfi nemrég megpróbált betörni az otthonába, amitől sokkot kapott a műsorvezető. "Elaludtam a tévé előtt. Arra ébredtem fel hajnalban, hogy égve maradt a lámpa. Felkeltem, kimentem az előszobába, akkor vettem észre, hogy egy kapucnis férfi áll a kapunál. Láttam, ahogy lefelé nyomja a kilincset. Meghallhatta, amikor kulcsra zárom az ajtót, mert percekig farkasszemet néztünk egymással. Aztán elrohant. Remegtem, és nagyon megijedtem. Semmit nem aludtam az éjszaka" - számolt be a Ripostnak a Több, mint TestŐr műsorvezetője, akihez már törtek be korábban éppen ezért profi riasztórendszer védi a házát.