Konta Barbara teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbb három évvel ezelőtt hallottunk róla, amikor focista férjével beadták a válókeresetet. Az egykori színésznő azonban most hatalmas meglepetéssel szolgált. 

"Egy hét múlva szülök"mondta a Blikknek Konta Barbara, akinek első házasságából már van egy nyolcéves kislánya, Franciska. Őt jövő hét szerdán, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban ismerhetjük meg. Barbara csak miatta vállalta el a TV2 felkérését, annyira ki akarta próbálni, hogy milyen a tévében szerepelni. Franciska már nagyon várja húga érkezését, ahogy Barbara is. Az egykori színésznő jól viseli a várandósságot, bár a vége felé már nehezebbnek érzi. 

Konta Barbara egy ideig a SportKlub műsorvezetője is voltForrás: SportKlub

Konta Barbara egy utazási irodában dolgozik, a hollywoodi szuperprodukciók stábjainak tagjait utaztatják. Nem érezte, hogy a színészet lenne az ő útja, arra pedig egyáltalán nem számított, hogy válása után hamar szerelmes lesz: 

"Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok! (...) Bár nem számítottam rá, a válás után hamar szerelmes lettem. A párom civil foglalkozású, és lassan három éve vagyunk együtt, boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Eddig. Nyilván nem az első három év a nehéz."