Michael Jackson halála sztárok Kurt Cobain Heath Ledger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reflektorfényben élni nehéz, ám abban felnőni még nehezebb, hiszen a gyermekek ezt nem választották, nem készültek fel rá. Gyakran még a felnőttek is összeroppannak a népszerűség súlya alatt, képzeljük el, miként éli ezt meg egy kisgyermek vagy egy tinédzser. Hiszen manapság épp olyan kíváncsiak vagyunk a gyerekekre, mint híres szüleikre.

A hírnév és a pénz gyakran előhozza a belső démonokat, főként, ha a szülők példamutatása hagy maga után kívánnivalót. Jönnek a drogok az alkohol, a megbotránkoztató magatartás, mindez szinte élőben, mindenki szeme láttára. Ám a gyermekeknek néha korán fel kell nőniük – ez alól pedig a sztárcsemeték sem képeznek kivételt –, és meg kell próbálniuk a lesifotósok elől bujkálva megbirkózni a veszteséggel.

1. Ozzy és Sharon Osbourne lánya: Kelly

Kelly Osbourne a szüleivel, Ozzy és Sharon Osbourne-nal Forrás: Getty Images

Híres emberek gyerekének lenni sosem egyszerű. Ám Kelly szülei még egy lapáttal rátettek erre. Gyerekkorának talán legkínosabb és legszemélyesebb pillanatait kellett tévénézők milliói szeme előtt megélni. Ez volt Ozzy és Sharon lánya a 2000-s évek közepén: egy valóságshow-sztár. Gyermekkorának nagy részében Kellynek rendszeresen szembesülnie kellett apja kábítószer-használatával, ez pedig kitűnő táptalaj volt a 13 éves lánynak, aki zavarodott és lázadó volt – ahogy minden tinédzser az ő korában. Ekkor nyúlt először drogokhoz, és haladt ezen az úton egészen anyja, Sharon rákbetegségének felismeréséig, amikor is kénytelen volt 19 évesen felnőni. Ő lett a család bástyája. segített édesanyjának a kezelések során, próbálta nyugtatni édesapját. Kelly az elmúlt nyolc évét józanul töltötte, harcolt a Lyme-kór ellen, küzdött a súlyával, de talán már képes kilépni a felelőtlen sztárcsemete szerepéből. A szülei imádják, mégse voltak képesek nyugodt gyerekkort biztosítani a számára.

2. Kurt Cobain lánya: Frances Bean

Kurt Cobain, Courtney Love és a lányuk, Frances Bean Forrás: Getty Images

Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlük

A gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték vagy ledolgozták a pluszkilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. Nézd meg őket Te is!

3. Michael Jackson lánya: Paris

Michael Jackson és a lánya, Paris Jackson Forrás: Getty Images

Paris Jackson csak 11 éves volt, amikor apja, Michael Jackson, a pop királya 2009 júniusában meghalt. A szülei, Jackson és Debbie Rowe 1999-ben elváltak, Jackson pedig teljes felügyeleti jogot harcolt ki magának gyerekei és így a lánya felett is. Gyermekkora a sztár intenzív életritmusa miatt nem volt hétköznapi, és a biztos pontok is hiányoztak belőle. Apjuk halála után Parist és két testvérét a 83 éves nagymama, Katherine Jackson és a néhai popsztár unokaöccse, T. J. Jackson gyámsága alá helyezték. Jackson óvta őket a kamerák kereszttüzétől, ám ez a halálával pillanatok alatt megváltozott. Lánya aztán 15 éves korában egy hatalmas segélykiáltást hallatott: öngyilkosságot kísérelt meg. Paris később azt mondta, hogy nem ez volt az első és az egyetlen eset, amikor megpróbált véget vetni az életének. Ám ezzel a benső ámokfutás még nem ért véget, folyamatosan röppentek fel botrányos hírek vele kapcsolatban. Sőt, nemrég azt nyilatkozta, hogy 14 évesen szexuális zaklatás áldozata lett. Most, 19 éves korában úgy tűnik, megtalálta lelkében a békét, és képes lesz felnőttként, a saját lábára állni.

4. Whitney Houston lánya: Bobbi Kristina

Whitney Houston és Bobbi Kristina Brown Forrás: Getty Images

Gyermekkorát beárnyékolta híres énekes szülei drogok iránti szenvedélye, a családon belüli erőszak és a lesifotósok állandó kattintgatása. Azt gondolhatnánk, hogy Whitney Houston és Bobby Brown 2007-es válása minőségi változást hozott az életébe, de sajnos ez nem így történt – Bobbi Kristina már 14 éves korában rászokott a kábítószerekre. Anyja a bántalmazó exférje után sem tudta letenni a drogokat, végül 2012-ben egy szálloda kádjában halt meg. Bobbi Kristiná-t mélyen lesújtotta szeretett anyja halála, és ekkor egy megállíthatatlan lavina indult meg. „Hiányzol, Anyu... Nagyon! Minden pillanattal egyre jobban szeretlek” – írta Twitter-oldalára Bobbi Kristina Brown pár nappal azelőtt, hogy a kádban találtak volna rá eszméletlenül. Kómába került, és 6 hónappal később, 22 éves korában elhunyt.

5. Heath Ledger lánya: Matilda

Heath Ledger és lánya, Matilda Forrás: Getty Images, Northfoto

2008. január 22-én a világ döbbenten szembesült azzal, hogy elment egy nagyszerű színész, de azzal csak kevesen foglalkoztak, hogy aznap bizony egy alig kétéves kislány az apját. veszítette el. Matilda apa nélkül nőtt fel, de neki – a már felsorolt gyermekekkel ellentétben – szerencséje volt. Édesanyja, Michelle Williams tudta, hogy egyszerűen nem omolhat össze, a lányára kell koncentrálnia, így Heath Ledger most 11 éves lánya szerető és felelősségteljes környezetben nőhet fel. Matilda egyébként rendkívül hasonlít elhunyt édesapjára.

Szaftos pletykák, megdöbbentő titkok - Kitálaltak a sztárgyerekek dadusai http://www.life.hu/csalad/20170420-kitalaltak-a-sztargyerekek-dadusai.htmlHol van már a csodálatos Mary Poppins, A muzsika hangja szeretetre méltó Mariája, vagy éppen a kissé ijesztő külsejű, de annál melegszívűbb Nanny McPhee? A filmbéli jóságos, megbízható dadusoknak úgy tűnik leáldozott, helyüket pedig számító, pénzéhes kígyók vették át – legalábbis nagyjából ezt gondolhatják Hollywood sztáranyukái, akiknek az utóbbi években igencsak meggyűlt a bajuk gyerkőceik felvigyázóival. Család--Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotóihttp://www.life.hu/csalad/20170331-sztarok-elkepesztoen-kinos-csaladi-fotoi.htmlValószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban. Család--Sztárok, akiknek szülei bűnözők voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170327-hiressegek-akiknek-szuleik-bunozok-voltak.htmlVan, amikor az alma szerencsére meglehetősen messze esik a fájától. Az alábbi hírességek minden igyekezetükkel azon voltak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek. Következzenek a hírességek, akiknek szülei különböző bűncselekményekben vettek részt. Család--Sztárok, akikről nem tudtad, hogy a szüleik is híresek voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170323-sztrarok-akikrol-nem-is-gondoltad-hogy-hires-szuleik-vannak.htmlA legtöbb híresség keményen megdolgozott azért, hogy bekerülhessen Hollywood körforgásába, és hosszú évekig vagy akár évtizedekig tartott, míg nevet szereztek maguknak a szakmában. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Listánk szereplői nagy előnnyel indultak, ugyanis saját szüleik vezették be őket a filmipar rejtelmeibe. Család--Milliós tartásdíjakat fizetnek a sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-a-leghuzosabb-gyerektartasok-hollywoodban.htmlA gyerektartást a szülő jövedelme alapján állapítja meg a bíróság, így érthető módon, akiknek jobban megy a szekér, többel kötelesek hozzájárulni gyermekük neveléséhez. A hollywoodi hírességeknek általában elég jól megy az a bizonyos szekér, nem meglepő hát, hogy válás után milliós nagyságrendű összegekkel kell az exüket és csemetéjüket támogatniuk. CsaládAFPSztárapukák és eltitkolt szerelemgyerekeikhttp://www.life.hu/csalad/20170224-sztarapukak-es-eltitkolt-gyerekeik.htmlA legtöbb esetben a sztárbabák születését elképesztő médiafigyelem övezi. A híres anyukák és apukák közösségi oldalaikon és az újságok címlapjain mutogatják szemük fényét. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a celebcsemete születését a híres anyuka annyira titokban tudja tartani, hogy arról még a gyerkőc apukája sem szerez tudomást. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.