Nem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. 

Gáspár Evelin egyre többet mutat magából a közösségi oldalán. Eleinte csak karcsusodó testét mutatta meg, később pedig már igazi szexi fotót is posztolt. Ezt követően nem sokkal megmutatta a társát is, akiről köztudott, hogy mindig a tinilány mellett áll. 

Most azonban, ahogy a Life.hu már megírta, Evelin Olaszországban pihen, de a sokat sejtető képeiből nem tudtuk meg, hogy kivel vakációzik. Viszont nemrég egy újabb posztot tett közzé az Instagram oldalán, ami kifejezetten romantikusra sikeredett.

A festői környezetben lencsevégre kapott fiatal lány egy földig érő fekete ruhát visel, melynek szabása tökéletesen kiemeli az egyre formásabb alakját, a vállait viszont szabadon hagyja. 

Via Verde

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

 

Győzikét nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?
Gáspár Evelin fesztelenül beszélt arról a januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt egy diszkó közepén megütötte. Édesapja viszont ahelyett, hogy a védelmére kelt volna, a lányát letorkolva magyarázta, miért is zavarta, hogy a férfi erőszakosan lépett fel vele szemben. Olvass tovább itt...