Korábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Pippa Middleton egy káprázatos ruhában ment hozzá James Matthewshoz. A húga esküvőjén természetesen elbűvölően festett Katalin hercegnl is, de a rendezvényen se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt.

Vilmos és HarryForrás: AFP/Justin Tallis

Ott volt viszont az édes kis Sarolta hercegnő, akiről itt nézegethetsz képeket. György herceg megint grimaszolt egyet, és látszólag kicsit unta a dolgot, de azért édes volt. És persze jól néztek ki az urak is, Vilmos és Harry hercegek. És természetesen James Middleton is ott volt: 

Ő a harmadik Middleton testvérForrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

2016 novemberében írtunk arról, mennyire nem lehet könnyű James Middletonnak. Amióta csak az eszét tudja, minden testvéreiről, Katalinról és Pippáról szól - erről mesélt korábban egy interjúban. "Valószínűleg ez lesz az én életem története" - mesélte James, aki saját bevallása szerint mindig is csak harmadik volt a gyerekek között. Az iskolában diszlexiával küzdött, nem volt soha jó tanuló, így mindig okos és sportos nővéreihez hasonlítgatták őt. 

"Most és az iskolában is én csak Pippa és Katalin kisöccse voltam" – mondta a 29 éves férfi egy interjúban, amit bővebben itt olvashatsz el.

/1705/K_pr_2017520142335