Életem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait.

Adriana szerint a titok csupán annyi, hogy szeresd magad, és tudd, hogy senki sem tökéletes: Fogadd el a hibáidat, hiszen tőlük vagy az, aki. Egyedi és különleges! Soha ne akarj más lenni, másnak látszani, és akkor boldog és magabiztos leszel!

Adriana Lima példaképei között találjuk a klasszikus időtlen szépségideálokat: az ultranőies Ava Gardnert, a szexi Marilyn Monroe-t és a titokzatos Sophia Lorent. Adriana szépségének a titka a 8 óra alvás mellett az egészséges táplálkozás, a sport, a sok-sok folyadék és rendszeres hidratálás. Legendásan szép bőrét természetes arcolajokkal kényezteti, és naponta többször használ frissítő arcpermeteket, hogy felfrissítse bőrét.

1981. június 12-én született Adriana LimaForrás: Youtube
A sminkelés művészet - mondja -, amivel többféle hangulatot lehet kifejezni. Imádom, ha a sminkem összhangban van az egyéniségemmel és persze az alkalommal, amire készült.

Általában napi rutinként mindig használ alapozót, hogy egységes legyen a bőrtónusa. A legtermészetesebb hatás érdekében az alapozót mindig kézzel viszi fel, és alaposan bemasszírozza a bőrébe, amit soha nem púderez le, hogy természeténél fogva legyen ragyogó a bőre. A másik nélkülözhetetlen kelléke, ami nélkül nem lép utcára, az a szempillaspirál, mert pillanatok alatt felöltözteti a szemet. Ajkát ajakbalzsammal kényezteti a mindennapokban. Csajos bulik alkalmával előnyben részesíti a szemhangsúlyos, titokzatos, füstös hatású szemfestést, extra dús szempillákkal fűszerezve. Mikor megkérdezték tőle, melyik az a sminktermék, ami nélkül nem tud létezni, egyből rávágta - a tűzpiros rúzs! „Főleg a matt textúra, mert könnyebb vele dolgozni, és eszméletlenül tartós. Első randira vagy ha fontos esemény van az életemben, mindig felteszem, mert ha tűzpiros rúzst viselek, ellenállhatatlan leszek!