Kiderült, hogy Klapka György miért tagadta ki fiát

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György kitagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta!

Klapka György végrendeletében kitagadta Gyuri fiát, ami mindenkit meglepett. A fiú szíve is megszakadt, ahogy Klapka György testvére sem tudott mit kezdeni a helyzettel. Ő volt az ugyanis, aki felnevelte a fiút, mivel annak édesanyja belehalt a szülésbe, Klapka pedig rengeteget dolgozott. Senki nem tudta, hogy az Aranyember miért döntött így, de most végre fény derült a titokra. Koltai Mari csalfasága miatt gondolta azt Klapka György, hogy Gyuri nem az ő fia.

Klapka György ezért tagadta meg fiát Fotó: Nagy Attila [origo]

Czigony András, barátként és üzlettársként szemtanúja volt az egyik esetnek, amikor Klapka rajtakapta a feleségét.

Hát mit szépítsem, tényleg rajtakaptuk az asszonyt az ágyban az egyik kollégájával"

Klapka György pikáns nemi életéről is mindig őszintén vallott

Klapka György mindig is híres volt őszinteségéről, nem titkolta el üzleti ügyeit sem, ahogy a magánéletéről is szívesen nyilatkozott. Önéletrajzi könyvében részletesen leírta, mi jellemezte kapcsolatukat második feleségével: Koltai Mari nem lehetett egyedül Klapka ágyában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.