Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta!

Klapka György végrendeletében kitagadta Gyuri fiát, ami mindenkit meglepett. A fiú szíve is megszakadt, ahogy Klapka György testvére sem tudott mit kezdeni a helyzettel. Ő volt az ugyanis, aki felnevelte a fiút, mivel annak édesanyja belehalt a szülésbe, Klapka pedig rengeteget dolgozott. Senki nem tudta, hogy az Aranyember miért döntött így, de most végre fény derült a titokra. Koltai Mari csalfasága miatt gondolta azt Klapka György, hogy Gyuri nem az ő fia.

Klapka György ezért tagadta meg fiátFotó: Nagy Attila [origo]

Czigony András, barátként és üzlettársként szemtanúja volt az egyik esetnek, amikor Klapka rajtakapta a feleségét. "A fiatalasszony akkor egy cirkuszi társulatnál volt táncosnő, egyenesen ahhoz a lakáshoz mentünk, amit az artistáknak béreltek. Hát mit szépítsem, tényleg rajtakaptuk az asszonyt az ágyban az egyik kollégájával" - mondta a Story Magazinnak András. Hozzátette, Klapka akkor nagyon kikészült, mégis kibékültek a feleségével és elhatározták nyitott kapcsolatban fognak élni, de hiába volt az egyezség, Klapka attól tartott, hogy Gyuri nem az ő fia.

Klapka György pikáns nemi életéről is mindig őszintén vallott
Klapka György mindig is híres volt őszinteségéről, nem titkolta el üzleti ügyeit sem, ahogy a magánéletéről is szívesen nyilatkozott. Önéletrajzi könyvében részletesen leírta, mi jellemezte kapcsolatukat második feleségével: Koltai Mari nem lehetett egyedül Klapka ágyában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!