Minden idők legsikeresebb magyar Ifbb Bikini Pro versenyzője, Oláh Noémi másodszor nyert koronát. 2005-ben Miss Hungary-győztes lett, utána a fitmodellek között folytatta tovább, most pedig Miss Bikini versenyt nyert Amerikában.

Megnyerte a Fitparade Fitmodel World versenyt, majd az amerikai Arnold Classic magas Bikini kategóriáját, aztán profiként folytatta tovább. Többször a dobogón végzett profi versenyeken, ő az egyetlen magyar profi, aki négyszer szerzett indulási jogot a Las Vegasban megrendezett Bikini Olympiára. A Miss Bikini US versenyre a Miss Florida győzelemmel kvalifikálta magát.

Forrás: Facebook/Oláh Noémi

"A fitneszről váltottam át egy lágyabb, még nőiesebb vonalra, mert szerettem volna új célokat kitűzni magam elé. A mostani formámmal több divatkatalógus fotózásra kapok munkát, mint eddig. Persze, soha nem mondom, hogy soha nem fogok Ifbb Pro Bikini versenyzőként színpadra állni" - nyilatkozta Oláh Noémi, akinek a váltás miatt a testét is át kellett formálnia.

Forrás: Facebook/ Oláh Noémi

"A felkészülés igazán megerőltető volt, hiszen izmot leépíteni hosszas kardioedzésekkel és nagyon kalóriaszegény diétával jár. A szépségversenyeken pedig ezt a típust akarják látni: a feszes, vékony, és csak épphogy izmos testet." - mesélte a csodaszép sportolónő, aki ezután a győzelem után az Egyesült Államokat fogja képiselni Mexikóban, Puerto Valertában, novemberben.

Forrás: Facebook/Oláh Noémi

"Nagyon boldog vagyok, mert a rengeteg munkám meghozta a gyümölcsét. Nem is gondolná az ember, mennyi időt és energiát vesz igénybe egy ilyen felkészülés. Nem csak az edzések miatt. Tanulni kell az interjúra, meg kell találni a tökéletes ruhákat, jótékonysági rendezvényeken részt venni, stb. De ha igazán hisz magában az ember, akkor a határ csak a csillagos ég" - fogalmazott Oláh Noémi, aki végezetül megköszönte a támogatást és biztatást, amit otthonról kapott.