Egy kisbabának nincs másra szüksége, csak szülei szeretetére és figyelmére. Ugyan már! A 21. században nem adunk ilyen nyálas maszlagra. A kicsinek igenis vannak olyan luxusigényei, amelyeket a tökéletes szülő kielégít, ha igazán szereti a gyermekét.

 

1. Magas sarkú cipellő  

Egy kérdésünk van csupán; Miért? Értelemszerűen nem tipegésre találták ki, inkább csak fotózási kellék, de még a képeken sem aranyos egy pár hónapos kislány, akin magas sarkú lakkcipő van. Teljesen érthetetlen.

Forrás: Facebook/Heelarious

2. Baba bikini  

Ne hidd, hogy ez is csak fotózási kellék! Minden nyáron látni egy-két anyukát, aki szerint rendkívül cuki a csöppségén a pántos bikinifelső és az úszópelenkára húzott alsó. Ez az, amikor a szülő öltöztetőset játszik a gyerekével – ami önmagában nem lenne baj -, de nem veszi figyelembe, hogy a kicsiknél a kényelem még felülírja a divatot.

Forrás: babikini.com

3. Metallica altató-CD  

Igen, bizony a kultikus rockbanda legnagyobb slágerei rockos altatók formájában. Hallgass bele, szerintünk inkább illenének egy horrorfilmbe, mint gyerekszobába:

4. Kézformájú párna  

Nem akarod gyermekedet megfogni? Akkor itt egy tökéletes megoldás, mely anya és apa hiányát igyekszik pótolni. Nem csupán morbid a két levágott kéz, de szörnyű üzenetet is közvetít.

Forrás: thegreenhead.com

5. Felmosós babaruha  

Az anyáknak kevesebb idejük és energiájuk jut a takarításra, így segítsen be a gyerek is. Ne, inkább mégse!

Forrás: betterthanpants.com

6. Hüvelybe való „fülhallgató"  

A zene már a pocaklakóra is jó hatással lehet, ezzel a kütyüvel pedig most az akusztika miatt sem kell többé aggódni. Egyszerűen fel kell helyezni a hüvelybe, és kezdődhet is a koncert. Mégis, ki az, aki ilyet kitalál?

Forrás: babypod.net

7. Bababiztos mobiltelefon-tartó  

Igen, mert egy pár hónapos csöppség számára elengedhetetlen a mobiltelefon használata, hogy egészségesen fejlődjön. Ezzel a tartóval többé nem kell aggódni, hogy a pici leejti, vagy kárt tesz benne. A legjobb mégis az, ha kap egy saját telefont, biztos, ami biztos.

Forrás: amazon.com

+1. Apanyereg  

Ez ugyan nem babáknak szól, de legalább annyira értelmetlen dolog. Mondjuk a zablát kifelejtették a készletből, és egy sarkantyú se ártana, hogy teljes legyen az élmény.

Forrás: amazon.com