Lerajzolták, hogy néz majd ki Katalin hercegné és Vilmos harmadik gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
kinézet Katalin hercegné Vilmos herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos szeptember elején jelentették be, hogy a harmadik közös gyermeküket várják. Sokan annyira izgatottak lettek a ténytől, hogy megpróbálták elképzelni, és meg is szerkesztették a harmadik királyi csemetét: így fog kinézni!

Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan háromszoros szülők lesznek. Erről a királyi pár szeptember eljén adott tájékoztatást, és arról is, hogy Katalin egyi deig nem tesz eleget hivatalos kötelezettségeinek kóros rosszulléte miatt.

Úton van Katalin és Vilmos harmadik gyermeke Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Nemrég azonban megjelent egy rendezvényen, ez azt jelentheti, hogy végre Katalin túl van a kezdeti nehézségeken. Újbóli megjelenése megihlette Joe Mullins fantomképrajzolót. Tanulmányozta Katalin és Vilmos legutóbbi képeit, valamint a kis György és Sarolta fotóit is, ezeket összevetve készítette el a számítógépes arcképet a harmadik trónörökösről. Így nézne ki a hercegi pár harmadik gyermeke.

Az RTL Klub egykori sztárja, Szilveszter gazda apa lett!http://www.life.hu/csalad/20171012-apa-lett-szilveszter-gazda.htmlSzilveszter gazdának gyermeke született, bár nem számított rá, nagyon örül neki. DNS-teszttel bizonyították, hogy valóban ő a kicsi apja. Család--Német klinikán találták meg az egy hete eltűnt négygyermekes magyar anyáthttp://www.life.hu/csalad/20171012-nemet-klinikan-talaltak-meg-az-egy-hete-eltunt-negygyermekes-magyar-anyat.htmlA 47 éves Farkas Krisztina eltűnését okóber másodikán jelentették. Németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy Nürnberghez közeli pihenőhelynél, hajnai két óra körül eltűnt.Család--Midlife krízis, avagy így fordulnak ki önmagukból a középkorúakhttp://www.life.hu/csalad/20171011-midlife-krizis-a-kozepkoruak-valsaga-kapuzarasi-panik.htmlA harmincas éveik végén járó nők és férfiak többsége már meghozta élete fontos és meghatározó döntéseit, ráállt egy útra. A gond ott kezdődik, ha egyrészt a járt út távolról sem egyezik a fiatalkori célokkal, másrészt nem sikerül új, leginkább belső fejlődést kijelölni. Ekkor üt be az a krízis, ami képes önmagából kifordítani az embert. CsaládOrigoLiptai Claudia Pankával és Marcival teázott: fotó!http://www.life.hu/csalad/20171011-liptai-claudia-pankaval-es-marcival-teazott.htmlLiptai Claudia egyre nagyobb bepillantást enged életébe, most pedig egy igazán ritka pillanatot mutatott követőinek: két gyermekével együtt tölthette a reggelt. CsaládOrigoRégi korok csábítói - A nők éppúgy szenvedtek a szépségért, mint mahttp://www.life.hu/csalad/20171010-regi-korok-csabitoi-a-nok-szenvedtek-a-szepsegert-parkapcsolat-ideal.htmlA nők szinte bármire képesek, hogy kívánatosabbak legyenek. Az ideális nő képének elérése azonban igen egészségtelen kényszerré képes fajulni. Ám a kérdés adja magát: ezt a modernizáció hozta magával, vagy régebben is hajszoltuk a tökéletességet? Egyszerű a válasz: igen, akár fájdalmak árán is. CsaládOrigoMegható fotót és üzenetet posztolt Szinetár Dóra: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171010-meghato-fotot-es-uzenetet-posztolt-szinetar-dora-foto.htmlA közelmúltban háromszoros édesanyává vált Szinetár Dóra, aki büszkén és bátran vállalta azt is, hogy egy Down-szindrómás kisfiúnak adott életet. Az édesanya és a család hozáállása a betegséghez példaértékű, a színésznő nem is csoda, hogy kissé szentimentális hangulatban van. Ezúttal is megható sorokkal üzent a leendő édesanyáknak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.