Igen rövid időn belül kelt el Justin Timberlake csodás luxuslakása. Az oka lehet, hogy az ára volt –közel 8 millió dollár -, vagy épp az előző tulajdonos kiléte, de az sincs kizárva, hogy a vevőt szigorúan a lakás maga érdekelte ennyire. Be kell vallani, csodás.

A közel 260 négyzetméteres penthouse-t, a színész-énekes még házassága előtt, 2010-ben vásárolta. Jessica Biel és Justin Timberlake azóta több közös otthon vásárlásán van túl, vélhetően ennek esett „áldozatul" ez a Soho-ban lévő álomlakás is.

A vétel-eladás közel 1,5 millió dollárt hozott a Timberlake konyhára, melyet már előre be is fektetett az egyelőre még csak egygyerekes házaspár, egy másik lakásba.

Járd velünk körbe ezt a három hálószobás, három és fél fürdős luxuslakást.

A nappaliForrás: stribling.com

A penthouse egyik éke, a 85 négyzetméteres terasz, mely az egész lakást körbeöleli. Nem csupán a nappaliból, hanem a fő hálóból is nyílik erre a külső térre kijárat.

A fő hálószobaForrás: stribling.com

 

A hatalmas, körbejárható erkélyForrás: stribling.com

A nappali, a konyha és az étkező egy légtérben található, de kellően külön vannak választva ahhoz, hogy a privát funkciójukat zavartalanul ki lehessen használni. A konyha csúcsminőségű beépített faelemeket és berendezéseket tartalmaz. A padlótól a mennyezetig érő ablakok 3 méter magasak. Nem csupán a fényt engedik át akadálytalanul, de a teret is megnyitják, valamint engedik láttatni a teraszt.

Az étkezőForrás: stribling.com

 

A konyhaForrás: stribling.com

Az uralkodó színei a fehér és a természetes barnák. A fényes felületek modernitása remekül kiegészíti a hagyományőrző faburkolatokat és padlót.

HálószobaForrás: stribling.com
A folyosóForrás: stribling.com

 

Az egyik fürdőszobaForrás: stribling.com

Az épületben, a lakásban lévő luxus mellett, további kényelmi szolgáltatások is találhatóak: fitneszközpont, közös kert, parkolóház.