Életkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan.

Sztárok, akik elhagyták várandós párjukat
Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Olvasd tovább!

 

 Brad Pitt    

A Harcosok klubja sztárjának, Jennifer Anistonnal kötött, majd 13 éve felbomlott házasságából nem született gyermeke. Erre a csodára egészen 43 éves koráig kellett várnia. Angelina Jolie színésznővel három saját – Shiloh, Knox, Vivienne, és három örökbefogadott – Maddox, Zahara, Pax – gyereket neveltek közösen, egészen a pár különválásáig.

Forrás: Vogue

Javier Bardem  

Az Oscar- és Golden Globe-díjas spanyol színész - akinek nemrég adócsalás miatt kellett felelnie - 2010-ben vette el Penelope Cruz színésznőt. Első gyermekük Leo születésekor Bardem 41 éves volt. Azóta a párnak már van egy kislánya is, Luna.

Penelope Cruz és Javier Bardem gyermekeikkelForrás: Northfoto

Jay Z  

A rapper 42 éves volt, amikor felesége, Beyoncé világra hozta lányukat. Blue Ivy után tavaly pedig tovább bővült a család, méghozzá iker babákkal. Jay Z számára komoly felelősséget és félelmet is jelent az apaság, mivel őt 11 éves korában elhagyta saját édesapja.

Tavaly hozta világra Beyonce iker babáitForrás: Instagram/beyonce

Edward Norton  

A Golden Globe díjas, és háromszoros Oscar-díj jelölt, a rivaldafényt mégsem kedvelő színész első gyermeke 43 éves korában született meg feleségétől, a filmproducer Shauna Robertsontól. Két évvel ezelőtt fia Atlas, kistestvért is kapott.

Edward northon feleségével és elsőszülött fiával, Atlas-szalForrás: Northfoto

Vince Vaughn  

A színésznek két gyermeke született feleségétől, Kyla Webertől. Az első, Locklyn Kyla Vaughn 2010-ben érkezett, amikor a színész már 40 éves volt.

Semmi sem szórakoztatóbb, mint nevetni és játszani a gyerekekkel.  

Vince Vaughn családjávalForrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Owen Wilson  

2011-ben, Wilson akkori barátnője, Jade Duell egy kisfiúnak adott életet, aki a Robert Ford nevet kapta szüleitől. A színész ekkor 41 éves volt. Három évvel később, korábbi személyi edzőjétől – egy igen érdekes kaland során - lett még egy fia, Finn.