Sztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekük

Brad Pitt gyermekvállalás Owen Wilson Vince Vaughn Jay Z sztárok 40 felett apa Javier Bardem Edward Norton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan.

Sztárok, akik elhagyták várandós párjukat

Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Olvasd tovább!

Brad Pitt

A Harcosok klubja sztárjának, Jennifer Anistonnal kötött, majd 13 éve felbomlott házasságából nem született gyermeke. Erre a csodára egészen 43 éves koráig kellett várnia. Angelina Jolie színésznővel három saját – Shiloh, Knox, Vivienne, és három örökbefogadott – Maddox, Zahara, Pax – gyereket neveltek közösen, egészen a pár különválásáig.

Forrás: Vogue

Javier Bardem

Az Oscar- és Golden Globe-díjas spanyol színész - akinek nemrég adócsalás miatt kellett felelnie - 2010-ben vette el Penelope Cruz színésznőt. Első gyermekük Leo születésekor Bardem 41 éves volt. Azóta a párnak már van egy kislánya is, Luna.

Penelope Cruz és Javier Bardem gyermekeikkel Forrás: Northfoto

Jay Z

A rapper 42 éves volt, amikor felesége, Beyoncé világra hozta lányukat. Blue Ivy után tavaly pedig tovább bővült a család, méghozzá iker babákkal. Jay Z számára komoly felelősséget és félelmet is jelent az apaság, mivel őt 11 éves korában elhagyta saját édesapja.

Tavaly hozta világra Beyonce iker babáit Forrás: Instagram/beyonce

Edward Norton

A Golden Globe díjas, és háromszoros Oscar-díj jelölt, a rivaldafényt mégsem kedvelő színész első gyermeke 43 éves korában született meg feleségétől, a filmproducer Shauna Robertsontól. Két évvel ezelőtt fia Atlas, kistestvért is kapott.

Edward northon feleségével és elsőszülött fiával, Atlas-szal Forrás: Northfoto

Vince Vaughn

A színésznek két gyermeke született feleségétől, Kyla Webertől. Az első, Locklyn Kyla Vaughn 2010-ben érkezett, amikor a színész már 40 éves volt.

Vince Vaughn családjával Forrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Owen Wilson

2011-ben, Wilson akkori barátnője, Jade Duell egy kisfiúnak adott életet, aki a Robert Ford nevet kapta szüleitől. A színész ekkor 41 éves volt. Három évvel később, korábbi személyi edzőjétől – egy igen érdekes kaland során - lett még egy fia, Finn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.