Victoria Beckham kislányáról, Harperről töltött fel cuki videót

olvas videó olvasás Harper cuki Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg végtelenül aranyos kislányát, Harpert Victoria Beckham, most azonban egy videót töltött fel arról, hogyan olvas. 

"Sziasztok! Harper vagyok. Hatéves vagyok, majdnem hét, szeretem a könyveket és a családomat. Cruzt, Romeot, Brooklynt, anyát és apát" - mondja Victoria Beckham kislánya, Harper abban a videóban, amelyet Instagram-oldalára töltöttek fel.

A végtelenül aranyos Harper haját két copfba fonták, és valószínűleg a saját maga által írt kis fogalmazást olvassa.

Happy Harper ✨✨✨✨kisses

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Az áldozathibáztatás helyett, inkább tanulj az áldozat hibáibólhttp://www.life.hu/csalad/20180423-az-aldozathibaztatas-helyett-tanulj-az-aldozat-hibaibol.htmlAmikor kirobbant a nagy szexuális botránysorozat, megjelentek azok is, akik megkérdőjelezték az áldozatokat – és nem csupán állításuk valóságtartalmát. Sokan vélekedtek úgy, hogy ők (is) tehetnek a velük történtekről, sőt sok esetben egyenesen csak saját hibájuknak tulajdonították az átélteket. Ezek a vélemények azonban sok esetben az őket megalkotó emberek védekezési mechanizmusát tükrözik, tehát nem a rosszindulat szülte őket. CsaládOrigoDagadtnak nevezte egy riporter Katalin és Vilmos harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180425-dagadtnak-nevezte-egy-riporter-katalin-es-vilmos-harmadik-gyermeket.htmlA harmadik királyi baba hétfőn 3,8 kilósan látta meg a napvilágot, a Sky News riportere pedig nem túl kedvesen ledagadékozta az újszülöttet. Család--Peller Mariann elárulta, ő hogyan kezeli a gyerekkori hisztithttp://www.life.hu/csalad/20180425-peller-mariann-elarulta-o-hogyan-kezeli-a-gyerekkori-hisztit.htmlA hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák" listáján. Az agykutatás és a gyermekpszichológia eredményeinek köszönhetően árnyaltabban látjuk ezeket a dühkitöréseket, mint pár évvel ezelőtt: természetes és szükséges mérföldkőnek a gyermek fejlődésében, így igyekszünk empátiával kezelni. Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben". Család--Katalin és Vilmos harmadik gyermekére éjjel-nappal vigyáznakhttp://www.life.hu/csalad/20180424-katalin-es-vilmos-harmadik-gyermekere-ejjel-nappal-vigyaznak.htmlKatalin április 23-án adott életet harmadik gyermeküknek, akit még aznap be is mutatott a nyilvánosságnak. A kis herceget már haza is vitték a Kensington-palotába, minden mozdulatát dadák figyelik. Család--A biztonságos közösségi oldalt, a MyGnoo-t gyerekeknek találta ki egy magyar anyukahttp://www.life.hu/csalad/20180424-a-biztonsagos-kozossegi-oldalt-a-mygnoot-gyerekeknek-talalta-ki-egy-magyar-anyuka.htmlGyermekei adták az ötletet Szerdahelyi Gabriellának, hogy létrehozzon egy gyermekeknek készült közösségi oldalt, ahol biztonságosan kereshetik a kapcsolatot barátaikkal. Az édesanya hangsúlyozta: nem az az oldal célja, hogy a szülők kutakodjanak a gyerekek magánéletében. CsaládOrigoMiley Cyrus és édesanyja úgy néznek ki, mintha csak nővérek lennének: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180424-miley-cyrus-es-edesanyja-ugy-neznek-ki-mintha-csak-noverek-lennenek-foto.htmlMiley Cyrust édesanyjával kapták le a lesifotósok az utcán. Ebben nem lenne semmi meglepő, de ketten egymás mellett pont úgy néznek ki, mintha csak nővérek lennének. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.