Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber szinte csontsovány

Kaia Gerber vékony modell tinédzser Cindy Crawford sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói is aggódnak Cindy Crawford lányáért. Szerintük Kaia túlságosan vékony.

Korábban már többször írtunk arról, hogy Cindy Crawford tinédzser lánya, Kaia Gerber már modellkedik. A 16 esztendős tehetség nemcsak szép, de nagyon vékony is - már-már túlságosan.

Legutóbb egy berlini termékbemutatón jelent meg, és még a rajongóitól is számtalan kritikát kapott, mondván, szinte csontsovány. Egy szegecsekkel díszített fekete ruha volt rajta, amely különösen kiemelte karcsú derekát és hosszú lábait.

#OMEGATresor / #OMEGAmychoice Kaia's choice in Berlin.

OMEGA (@omega) által megosztott bejegyzés,

tonight in berlin with @omega #omegatresor

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés,

Vágó Piros felhagyott a rádiózással, most főzőtanfolyamra járhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-vago-piros-felhagyott-a-radiozassal-most-fozotanfolyamra-jar.htmlAz egyik legnépszerűbb magyar rádiós volt, mégis felhagyott munkájával Vágó Piros. Most elárulta, új célokat keres az életben. TV + SztárokOrigoHuszonnyolc év házasság után válik a The Cars frontembere, Ric Ocasek és a felesége, Paulina Porizkovahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-28-ev-hazassag-utan-valik-a-the-cars-frontembere-es-a-felesege-paulina-porizkova.htmlHuszonnyolc év házasság után válik a The Cars frontembere, Ric Ocasek és a felesége, Paulina Porizkova. TV + Sztárok--Görög Zita és párja közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-gorog-zita-es-parja-laczko-zsolt-kozos-fotot-posztolt.htmlGörög Zita egy romantikus fotót posztolt kedvesével, Laczkó Zsolttal. A pár épp egy fa tövében vált csókot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, mivel foglalkozik most Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kiderult-mivel-foglalkozik-most-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült. TV + SztárokOrigoBálint Emese, vagyis a szűz színésznő reagált Puzsér Róbert szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-balint-emese-vagyis-a-szuz-szineszno-reagalt-puzser-robert-szavaira.htmlBálint Emesét, vagyis a 28 évesen szűz színésznőt nemrég ismerhette meg az egész ország, éppen azért, mert megőrizte ártatlanságát, és még mindig várja az igazit. Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül a jelenséget, Facebook-oldalán osztotta meg véleményét, melyre most Emese a Life.hu-nak reagált. TV + SztárokOrigoElkezdődött Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari válópere: nem tudnak megegyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180503-elkezdodott-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-valopere.htmlElkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere. A napokban megtartott békítő tárgyalás nem vezetett eredményre - írja a Ripost a Story magazin nyomán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.