Madeleine McCann szülei még mindig reménykednek abban, hogy gyermekük életben van, és így gondolja ezt egy volt nyomozó is. 

Madeleine McCann eltűnése 11 éve tartja lázban a világot, és ennyi ideje kutatják nagy erőkkel a nyomozók egyelőre minden eredmény nélkül. A kislány szülei még így is bíznak abban, hogy egyszer élve előkerül gyermekük, így gondolja ezt egy volt nyomozó is, aki egykor dolgozott az ügyön.

Madeleine McCann egy nyomozó szerint még életben vanForrás: Getty Images

David Edgar úgy gondolja a gyermek még életben van, és a nyomozó szerint valakinek Portugáliában tudnia kell, hol van. „A legnagyobb esély az áttörésre az, ha valakinek megszólal a lelkiismerete. Előfordulhat, hogy Madeleine elrablója a halálos ágyán vall majd, vagy halála után nyilatkozik majd valaki, aki közel állt hozzá" – mondta a nyomozó, aki szerint a lány még mindig Portugáliában van. „Szó szerint bárhol lehet a világon, de az az érzésem, hogy még mindig Portugáliában van. Valószínűtlen, hogy kijutott volna az országból anélkül, hogy észrevették volna. Amíg nem találunk holttestet, addig van remény. Kate és Gerry soha nem adják fel, akkor sem, ha nem finanszírozzák tovább a nyomozást" - mondta a The Sunnak a nyomozó.