Az év végi összefoglaló anyagainkból a férfiak sem maradhatnak ki. Most megmutatjuk, kik voltak igazán feledhetetlenek, már ami a vörös szőnyeges megjelenést illeti. 

  • Chris Hemsworth Golden Globe-on viselt öltönye nem volt a kedvencünk, habár nehéz eldönteni, hogy az öltönyt magát nem szeretjük, vagy csak Chrisnek nem állt jól ez a stílus.
Chris HemsworthForrás: Getty Images
  • Nagyon bírtuk viszont ugyanezen a díjátadón Zac Efron tiszta fekete outfitjét, nagyon szívtiprós lett az összhatás.
Zac EfronForrás: Getty Images
  • Ugorjunk a Grammyre, ahol Zayn Malik pasztellszínű öltönyével tűnt ki a tömegből. Nem is tudnánk az énekesen kívül olyat mondani, akin ennyire jól állna ez szín. 
Zayn MalikForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
  • A Grammyn másik nagy kedvencünk a stylist, Brad Goreski volt, aki hipszterre vette a figurát, és mindezt elég jól csinálta.
Brad GoreskiForrás: Getty Images for NARAS/2018 John Shearer/John Shearer
  • A nők és a férfiak körében is kifejezetten kedvelt anyag volt idén a bársony. Sok zakót is láttunk bársonyból kivitelezve, de egy teljes öltönyt kevesen vállaltak be. Armie Hammer azonban megtette, méghozzá az Oscar-gálán. Ezzel együtt a merész húzás ezúttal nem annyira jött be, talán azért, mert az anyag és a szín is extrém volt, a kettő együtt pedig már túl soknak bizonyult. 
Armie HammerForrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Imádjuk Timothée Chalamet stílusát. Az egyik legtehetségesebb fiatal színész az Oscarra tiszta fehérben érkezett, amivel ugyan meglepett minket, de szerettük tőle ezt az elegáns, mégis pimasz outfitet. 
Timothée ChalametForrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A 2018-as Met-gála a katolicizmus témája köré épült. A hollywoodi jelmezbálon a férfiak is kitettek magukért, egyik kedvencünk Jared Leto volt.
Jared LetoForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard
John LegendForrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Az év egyik legmeglepőbb férfiöltözéke Robert Pattinson nevéhez fűződik, aki egy filmes eseményen viselte ezt a rövidnadrágos öltönyt.
Robert PattinsonForrás: Getty Images/Jamie Mccarthy
  • A Legendás állatok második részének premierjén Jude Law is bársonyelemeket vitt bele az öltözékébe, de a kalap is dobott az outfiten. Szerettük!
Jude LawForrás: Getty Images/Jeff Spicer
  • Nem is titkoljuk, hogy odáig vagyunk Eddie Redmayne stílusáért. Mindig van benne valami más, valami különleges. Imádja például, és nagyon jól tudja viselni a kockás öltönyöket vagy éppen a szokatlan színű darabokat.
Eddie RedmayneForrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang