Ez történt 2018-ban: 10 + 1 legcsodásabb estélyi a vörös szőnyegről

2018 vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valahogy úgy áll a dolog, hogy a divatbakik, a rosszul megválasztott ruhák sokkal emlékezetesebbek maradnak, mint amikor valaki álomszép és tündöklő a vörös szőnyegen. Hogy kissé ellentmondjunk ennen a tendenciának, összegyűjtöttük a 2018-as év legszebb estélyi ruháit.
  • Nicole Kidman – SAG

Nicole Kidmannek idén bőven voltak , de rossz pillanatai is a vörös szőnyegen. Kedvencünk tőle ez az aranyosan, bronzosan csillogó Armani Privé ruha volt, amit a SAG-díj-átadón viselt.

Nicole Kidman Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Lady Gaga – Grammy

Nehéz volt csupán egyetlen ruhát választani Lady Gagától, aki az év második felében a Csillag születik című filmmel járta a világot, és csodásan festett a premiereken. Ennek ellenére mégis az év elejéről, pontosabban a Grammy-gáláról választottuk be outfitjét, ami igazán gagás volt: drámai, monumentális, lenyűgöző. Az Armani ruha egy csipkeoverallból és egy óriási szoknyából állt, és ahogy azt Gagánál megszoktuk, mindezt tökéletesen kiegészítette a frizurája, a sminkje és az ékszerei is.

Lady Gaga Forrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Mike Coppola

Forrás: Getty Images for NARAS/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Angelina Jolie – BAFTA

Ahogy a Golden Globe-on, úgy a BAFTA-gálán is a fekete ruhák uralták a vörös szőnyeget. Nagy kedvencünk Angelina Jolie Ralph & Russo ruhája volt. A rendkívül elegáns szabás és a bársonyanyag, ami manapság a férfidivatban is kifejezetten kedvelt, nagyszerű összhangban voltak, nem beszélve a ruhát kiegészítő ékszerekről.

Angelina Jolie Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Blake Lively – Met

A Metropolitan Múzeum által minden évben megrendezett Met-gála Hollywood jelmezbáljaként is ismert. Minden évben más-más téma köré épül az esemény, idén ez a katolicizmus volt. Ennek jegyében a legkülönbözőbb outfiteket láthattuk a vörös szőnyegen. Kedvencünk Blake Lively Versace ruhája volt, ami kétség kívül királynői darab volt ezzel a méretes uszállyal. Érdemes közelről is megnézni a csodálatos rubinvörös estélyi részleteit, amelyben hatszáz órányi kézimunka van.

Blake Lively Forrás: Getty Images/2018 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Jane Fonda – Oscar

Az idei Oscar-gálán a 80 éves Jane Fonda adott stílusleckét fiatalabb kolléganőinek: egy letisztult, de az izgalmas megoldásokat sem nélkülöző Balmain darabban tündökölt a vörös szőnyegen. Káprázatos volt.

Jane Fonda Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Natalie Portman – Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

A velencei filmfesztivál vörös szőnyege szebbnél szebb ruhákat tartogatott. Az egyik legfeltűnőbb és legkülönlegesebb darabot Natalie Portman viselte a Vox Lux című film premierjén. Kissé szokatlan volt a színésznőtől ez az extrém csillogás, de ezzel együtt is nagyon jól állt neki ez az aranyruha, amelyből az ezüst és a bársony részletek sem hiányoztak.

Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Mackenzie Foy – A diótörő és a négy birodalom hollywoodi premierje

A Twilightból és a Csillagok között című filmből megismert Mackenzie Foy fiatal felnőttként tért vissza a mozivászonra 2018-ban. A diótörő és a négy birodalom főszereplője a film premierjén úgy festett ebben a Chanel haute couture ruhában, mint egy tündér. Igazi tiszta szépség.

Mackenzie Foy Forrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Palvin Barbi

Több vörös szőnyeges ruháját is imádtuk a magyar modellnek, válogatásunkba végül a Victoria's Secret bemutatót követő rendezvényen viselt ruhája került be. Barbi, aki 2012 után újra kifutóra lépett az angyalokkal, a legszebb és legízlésesebb ruhát viselte az after partin.

Palvin Barbi Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Amber Heard – Aquaman világpremier

Ritkán jön be az ilyen húzás, amikor valaki egy filmpremierre jelmezszerű darabot választ, Amber Heard viszont magasan megugrotta a feladatot. Fantasztikus volt a ruhája, az anyagválasztás egyszerűen tökéletes – önmagában, de a vizes témához is –, ráadásul az úszósapkára hajazó fejdísz is telitalálat volt. Mindez a Valentino divatháznak köszönhető.

Amber Heard Forrás: Getty Images/2018 Jeff Spicer/Jeff Spicer
  • Emily Blunt – Mary Poppins visszatér londoni premier

A színésznő már a filmpremiereken is bizonyította, hogy mennyire illik hozzá Mary Poppins karaktere. Mindig olyan ruhát választott, amivel ráerősített erre: bájos volt, elegáns, a finom, mégis erős nő mintaképe. Legnagyobb kedvencünk tőle ez az álomszép királykék Schiaparelli estélyi volt.

Emily Blunt Forrás: WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Olivia Palermo

Nem tudtuk kihagyni, így plusz egyként hoztuk a listára a modell bársony nadrágkosztümjét. Egyébként is imádjuk a nadrágos megoldásokat a vörös szőnyegen, habár nem mindenkinek sikerül ilyen jól eltalálni, mint most Olivia Palermónak. Ez a mélyzöld árnyalat kifejezetten jól állt a bársonynak, a csipkebody és az ékszerek pedig a sejtelmesen szexi vonalat hozták.

Olivia Palermo Forrás: Getty Images
A rövid és a pink haj volt a befutó 2018-ban: ezek voltak az év legdurvább frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20181217-2018-legdurvabb-frizuravaltasai.htmlKiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig. TrendOrigoStílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-rehttp://www.life.hu/trend/20181210-hataridonaplok-es-tervezok-2019re.htmlKözeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel. TrendOrigoImádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigoThe Fashion Awards 2018: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181211-the-fashion-awards-2018-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket: de nemcsak Meghan Markle feltűnése okozott izgalmakat, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét. TrendOrigoA legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.