Édesanyja és édesapja után egy hónapos gyermekét is elveszítette a Love Island nevű brit párkereső valóságshow szereplője, Malin Andersson. A tragédiáról közösségi oldalán is beszámolt. 

Hét héttel korábban jött a világra a Love Island című brit párkereső valóságshow egykori szereplőjének gyermeke. A kicsi egy hónapos korában elhunyt – közölte közösségi oldalán a gyászoló édesanya, Malin Andersson.

A tévés személyiség nemrégiben édesanyját is elveszítette a mellrák miatt, édesapja pedig bőrrák miatt hunyt el. Andersson Instagram-oldalán fotókat osztott meg koraszülött gyermekéről, majd a halálhírrel döbbentette meg rajongóit. 

„Még nem jött el a te időd. Anya nagyon szeret téged. Minden egyes nap veled voltam. Még utoljára kinyitotta a szemét, és láthattam azokat gyönyörű nagy barna szemeket. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam érted többet tenni. Menj a nagymamához, Consy” írta a szívszorító sorokat a képhez a valóságshow-szereplő. A kislány a Consy Gloria Emma Andersson-Kemp nevet kapta – írta a Daily Mail.